goodabc2010 發表於 2014-5-6 21:43

Andykong 發表於 2014-5-6 20:21 static/image/common/back.gif
方浪出左 offical pages 了,Facebook 報了香港售價是 $7800!

http://www.squarewaveltd.com/main/our-br ...

個價同headfi d人講既一樣....{:6_146:}
唔知幾時可以去試呢{:6_148:}

地盤肥佬 發表於 2014-5-7 10:47

goodabc2010 發表於 2014-5-6 21:43 static/image/common/back.gif
個價同headfi d人講既一樣....
唔知幾時可以去試呢

門市係10號開始會有demo{:1_328:}

goodabc2010 發表於 2014-5-7 10:53

地盤肥佬 發表於 2014-5-7 10:47 static/image/common/back.gif
門市係10號開始會有demo

真!?不過小弟既cm應該都未到...{:6_147:} {:6_147:}
等師兄你報告啦{:6_137:} {:6_140:}
btw
暫時見headfi d評價都唔係太好{:6_136:}

PCMM1 發表於 2014-5-7 12:03

goodabc2010 發表於 2014-5-7 10:53 static/image/common/back.gif
真!?不過小弟既cm應該都未到...
等師兄你報告啦
btw

想問問
這台DAP有沒有數碼輸出?
{:6_141:}

goodabc2010 發表於 2014-5-7 12:16

PCMM1 發表於 2014-5-7 12:03 static/image/common/back.gif
想問問
這台DAP有沒有數碼輸出?

以小弟所知就冇既{:6_136:}

chauchin 發表於 2014-5-8 02:59

較大細聲個推制有點白痴,放入褲依唔少心cake到聾都似

goodabc2010 發表於 2014-5-8 10:00

chauchin 發表於 2014-5-8 02:59 static/image/common/back.gif
較大細聲個推制有點白痴,放入褲依唔少心cake到聾都似

的確係,不過佢咁整得應該有應對方法既......{:6_121:} {:6_136:}

班目一角 發表於 2014-5-8 11:05

我又唔覺至小我用C4都無依個問題,無問題(小弟用開C4)
而C4音量控制就正面,咪仲容易HI到,而依部野就系則面咪仲好
仲用我出街用個男人袋裝住所以一流{:6_193:}

goodabc2010 發表於 2014-5-8 13:05

班目一角 發表於 2014-5-8 11:05 static/image/common/back.gif
我又唔覺至小我用C4都無依個問題,無問題(小弟用開C4)
而C4音量控制就正面,咪仲容易HI到,而依部野就系則面咪 ...

講到底都係等demo啦{:6_244:} {:6_244:}
我覺得佢整得咁樣較音量既
理應有方法防止"爆耳"既情況...{:6_136:}

chauchin 發表於 2014-5-8 17:14

goodabc2010 發表於 2014-5-8 13:05 static/image/common/back.gif
講到底都係等demo啦
我覺得佢整得咁樣較音量既
理應有方法防止"爆耳"既情況...{:6_1 ...

我原先對呢部機有啲期望,但等咁耐等到道氣過咗,現在觀望cowon果部。
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: Calyx M Portable Music Player

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。