popo388 發表於 2014-1-26 08:54

準備攪獨立電中(有無將區電工師傅介紹)

星期一去了新填地街買電線,
我問老闆,“有無派拉利4mm線?”, 老闆話“你係唔係用來玩音響?”
我答係,佢就話幫我訂舊貨 (我覺得佢可能想賣貴d)
而應該有好多ching問過佢有無舊派拉利英國線{:6_142:}
已買電線及牆蘇

好想問下大家,有無寶琳區電工C傅介紹,
我問過屋企附近2個,有d溝通唔到.

4Ktv 發表於 2014-1-26 10:18

我有三盒剛用剩舊p 線,各長 250 呎左近,有意 pm 我

popo388 發表於 2014-1-26 16:12

4Ktv 發表於 2014-1-26 10:18 static/image/common/back.gif
我有三盒剛用剩舊p 線,各長 250 呎左近,有意 pm 我

{:6_123:} ching, 我已買左,650一餅。

4Ktv 發表於 2014-1-26 19:32

packing 係 100m(330呎)是嗎 ?
你應買了 3 卷 3隻顏色, 見你得 1 卷 ?
我買了6 卷做了6個位比HiFi及projector及房中

popo388 發表於 2014-1-26 21:15

4Ktv 發表於 2014-1-26 19:32 static/image/common/back.gif
packing 係 100m(330呎)是嗎 ?
你應買了 3 卷 3隻顏色, 見你得 1 卷 ?
我買了6 卷做了6個位比HiFi及proj ...

係阿,我買了3卷,因為有兩卷放左在公司。

ronan 發表於 2014-1-27 00:35

pirelli 起2006 年已經停產,老細問得你係咪比hifi 用,可能想知你係咪行外人,行外人唔識野,可能比d 假野你

http://www.bbccable.com/download/change_name_letter.pdf

以下係pirelli 的代理,可以直接問代理依家仲有冇pirelli 線賣,

http://www.bbccable.com/

BBC Cable Engineering Co Ltd.

Hong Kong Sole Distributor

Flat B, 6/F., Sui Ying Industrial Building, No. 1 Yuk Yat Street,
To Kwa Wan, Kowloon, Hong Kong

Tel (852) 2770 3721
Fax : (852) 2782 5263 or (852) 2374 2444
E-mail address :support@bbccable.com

ropresident 發表於 2014-1-27 15:38

小弟都係寶琳區的, 不過小弟唔建議比D唔識既師傅做, 因為真係可以好馬虎.
小弟剛剛都拉左, 不過都係要自己由頭搞過先安心{:6_191:}

popo388 發表於 2014-1-27 22:22

ropresident 發表於 2014-1-27 15:38 static/image/common/back.gif
小弟都係寶琳區的, 不過小弟唔建議比D唔識既師傅做, 因為真係可以好馬虎.
小弟剛剛都拉左, 不過都係要自己 ...

ching 你點自己攪過咁利害,
不如分享下。

popo388 發表於 2014-1-27 22:25

ronan 發表於 2014-1-27 00:35 static/image/common/back.gif
pirelli 起2006 年已經停產,老細問得你係咪比hifi 用,可能想知你係咪行外人,行外人唔識野,可能比d 假野 ...

咁陰質{:6_121:}

anson11 發表於 2014-1-27 22:46

唔識唔好自己攪 !

好危險架 !
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 準備攪獨立電中(有無將區電工師傅介紹)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。