santafeomkent 發表於 2014-1-23 23:04

真係自己攞呢搞

開始發覺可能同D电視唔多夾時辰八字,LG LZ99 72 新機最後搞到回水,買sharp 55H 70”最正,但又羅友痕想玩849H80”又唔掂,攪到又要等明天。。。。。。。。。。。。。送貨(題外話sharp嘅CSR 堅正,抵.讚有機會一定再幫襯)呢次睇下同samsung夾唔夾先{:6_180:}

大mo 發表於 2014-1-23 23:51

{:6_193:}

MarkKwok 發表於 2014-1-23 23:55

恭喜{:6_195:}

"題外話sharp嘅CSR 堅正"
乜嘢係CSR ??{:6_229:}

santafeomkent 發表於 2014-1-24 00:01

MarkKwok 發表於 2014-1-23 23:55 static/image/common/back.gif
恭喜

"題外話sharp嘅CSR 堅正"

CSR=客戶服務{:6_182:}

teddyng637 發表於 2014-1-24 00:24

{:6_195:}{:6_195:}

Stanley5387 發表於 2014-1-24 07:50

嘩! 樓主入手 TV期間, 就牽連到三個唔同嘅品牌 ~ 勁 {:6_193:}

wadee 發表於 2014-1-24 07:56

最緊要玩得開心{:6_193:}

Samson2011 發表於 2014-1-24 08:56

{:6_193:} {:6_195:} {:6_196:}

chhanthony 發表於 2014-1-24 09:49

換隻120"幕{:1_345:}

santafeomkent 發表於 2014-1-24 13:09

chhanthony 發表於 2014-1-24 09:49 static/image/common/back.gif
換隻120"幕

講真遲多2年大装修一定會玩投投,因為買TV嘅畢直,可能買到唔差的投投{:6_183:}
頁: [1]
查看完整版本: 真係自己攞呢搞

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。