ming 發表於 2014-1-23 12:37

謝謝各位 一陣去鴨記行吓先

JKC710 發表於 2014-1-23 13:04

joelcan 發表於 2014-1-22 23:05 static/image/common/back.gif
我買過條Kordz EVX係 0.5M,同樣都係機疊機由450去amp

HOW MUCH??

joelcan 發表於 2014-1-23 16:39

JKC710 發表於 2014-1-23 13:04 static/image/common/back.gif
HOW MUCH??

上次出席活動時,用特價EVS價錢upgrade買EVX的,唔係好記得,0.5m好似約$800,其實加多百另就有1m EVX,
應該係呢條抵d,但活動James亦証實越短對聲音越好,所以我就買0.5m比BDP450行聲去amp,最後在AV show亦有
補買多兩條EVX 1m行視頻{:8_403:}

kenchu6 發表於 2014-1-23 18:21

Ming sir,

I want to know Dune HD Duo, hdvision N3 or Popcorn C-200 which one is better?

ming 發表於 2014-1-23 18:31

kenchu6 發表於 2014-1-23 18:21 static/image/common/back.gif
Ming sir,

I want to know Dune HD Duo, hdvision N3 or Popcorn C-200 which one is better?

全部都唔出喎

而家無得賣啦

ming 發表於 2014-1-23 18:32

係展星買咗 2條 0.9m $38/each

kenchu6 發表於 2014-1-23 18:57

Ming sir,

i saw Dune HD Duo, hdvision N3 or Popcorn C-200in 2 hand.....

My dvico 6500A sometimes hdmi no output so instead it

YYSKY 發表於 2014-1-24 00:51

ming 發表於 2014-1-22 13:56 static/image/common/back.gif
我朋友機搭機 唔想要咁長既hdmi
有0.5m 就good喇

AQ 有0.6m的,不過係貴野,

steve6272003 發表於 2014-1-24 23:54

買短線真係無乜實用性,將來還是會買長些,最短都要揀1米,否則一定後悔…

juno9 發表於 2014-1-25 00:17

YYSKY 發表於 2014-1-24 00:51 static/image/common/back.gif
AQ 有0.6m的,不過係貴野,

前面有提過vodka米有0.6M囉~
好似二千蚊左右...
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 請問最短既hdmi線 有幾短 那裡買平呢?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。