furuya 發表於 2014-1-24 15:24

plnl88 發表於 2014-1-24 14:31 static/image/common/back.gif
係咪我條紅腸太普通搞到206-2唔得呢?

斷斷續續都三個月喇.

plnl88 發表於 2014-1-24 15:31

furuya 發表於 2014-1-24 15:24 static/image/common/back.gif
斷斷續續都三個月喇.

咁應該煲好了。
咁就真係要聽下先得了。{:6_141:}

furuya 發表於 2014-1-24 16:41

plnl88 發表於 2014-1-24 15:31
咁應該煲好了。
咁就真係要聽下先得了。

剛去秋記整腸、連條腸都冰要去邊搞? 我而家頭尾冰咋

plnl88 發表於 2014-1-24 16:50

furuya 發表於 2014-1-24 16:41 static/image/common/back.gif
剛去秋記整腸、連條腸都冰要去邊搞? 我而家頭尾冰咋

師兄你自己拎一條去比廠佢未必做。
我地會集埋九,十條一齊拎去冰 (-235C 冷凍處理)
條五呎紅腸 連頭尾,屎,成條拎去冰 約 700。
每次要廠方報價先有實價。
條鉑金屎紅腸冰完D聲會升兩班,提升三成或以上。
值得冰的。
而家有五條等緊。

ram 發表於 2014-1-24 16:56

plnl88 發表於 2014-1-24 16:50 static/image/common/back.gif
條五呎紅腸 連頭尾, ...

師兄, 小弟有一個無知既問題, 係唔係"冰"一次就可以永遠有效果? 要唔要用一段時間又要再"冰"過呢?
小弟虛心請教的, Thanks. {:6_162:}

furuya 發表於 2014-1-24 17:07

plnl88 發表於 2014-1-24 16:50
條五呎紅腸 連頭尾, ...

咁我而家都係唔冰住、頭尾冰左鉑金屎試試先

plnl88 發表於 2014-1-24 17:07

ram 發表於 2014-1-24 16:56 static/image/common/back.gif
師兄, 小弟有一個無知既問題, 係唔係"冰"一次就可以永遠有效果? 要唔要用一段時間又要再"冰"過呢?
小弟虛 ...

有D前輩話 -196C 個D 用一段時間又要再冷凍過。
廠方就話 -235C 處理的效果永不消失。
我第一條冰紅都用左有年半,暫時唔覺有效果衰退。

plnl88 發表於 2014-1-24 17:11

furuya 發表於 2014-1-24 17:07 static/image/common/back.gif
咁我而家都係唔冰住、頭尾冰左鉑金屎試試先

街個D -196C 效果唔明顯。
我開頭試完D 冷凍頭尾都唔得
所以都唔信D冷凍野。
直至 -235C 的出現。

ram 發表於 2014-1-24 17:11

plnl88 發表於 2014-1-24 17:07 static/image/common/back.gif
有D前輩話 -196C 個D 用一段時間又要再冷凍過。
廠方就話 -235C 處理的效果永不消失。
我第一條冰紅都用 ...

唔該晒師兄{:6_193:}

furuya 發表於 2014-1-24 17:14

plnl88 發表於 2014-1-24 17:11
街個D -196C 效果唔明顯。
我開頭試完D 冷凍頭尾都唔得
所以都唔信D冷凍野。

呀頂、無追開post 錢已俾、算數
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13
查看完整版本: 究竟呢D係補品定係毒品呀 - Fuse

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。