mistaleung 發表於 2014-1-21 18:14

(開箱) 當精匠遇上vogel's

首先比大家睇下未變身前個樣先

平時中置要放落地.. 十仔又擺左出黎阻住條路... 中間亦唔夠高換一部高階AMP

所以首要任務先係換左個櫃

折櫃.. 因為個櫃係入牆
師傅好好技術一層一層折 無破壞地板

咁TAOC又買唔起 再者個間格都唔啱用 所以都係支持國產 {:1_338:}
咁上淘寶出圖又改下圖

大約20日又就落到黎香港

開箱{:8_394:} {:8_394:}好彩折完櫃枝鐵筆未拎走幫手折箱!

再放埋部電視上牆先
買vogels 係因為佢品質好夠穩固
我依個型號係6345 plus

大功告成!

小插曲:之前講好個櫃會送上門.點知運輸當日話件貨要自取
            咁我即該旺旺個賣家最後只係運到屋企樓下要我再搵人運上屋
            而我所知之前都有post76 ching 中過招. 所以大家要小心

mantam121 發表於 2014-1-21 18:45

{:6_195:}{:6_196:}

wadee 發表於 2014-1-21 18:47

唔錯~唔錯~

師兄,請問做左幾錢?

fmk888 發表於 2014-1-21 18:51

Whampa搬上樓都幾金
(Post76 Android 手機版送出)

mistaleung 發表於 2014-1-21 19:25

wadee 發表於 2014-1-21 18:47 static/image/common/back.gif
唔錯~唔錯~

師兄,請問做左幾錢?

已PM {:6_183:}

達子 發表於 2014-1-21 19:54

{:6_193:}ching是否實木

ctmk 發表於 2014-1-21 19:58

翻身後果然靚仔好多!{:6_193:}{:6_193:}

yin912 發表於 2014-1-21 20:31

{:6_195:}

gikifk 發表於 2014-1-21 21:09

好靚仔.............................個櫃{:6_193:}

gikifk 發表於 2014-1-21 21:11

請問個電視架幾錢呀?
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: (開箱) 當精匠遇上vogel's

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。