muffy 發表於 2014-1-18 09:42

亂入 - 性價比奇高的AX35 (開箱+少量聽感)

琴晚終於拎到呢對AX35, 遽聞內地銷量好勁...貨源唔多...
好啦答應左大家既開箱, 去圖...

講少少runin 3小時既聽感先!

首先...希望大家記得, 呢對只係一對人仔399既耳機...
如果你地抱著呢種心態, 我強烈建議大家可以一試...

配件如圖所見, 不過不失
造工我覺得好過AX60好多...起碼無曬D起角位 (小弟對AX60都刮花左我唔少野...)
今次條線幾靚, 最緊要就係呢對野遽聞係用ER4既單體

一開聲係順耳既聲, 佢既分析力好高...樂器人聲分離度都好高...
低頻好彈, 但質一般, 偏向清爽型
中頻不過不失, 高頻感覺去得未夠盡...但以平衡黎作招徠既AX35, 人聲表現我非常滿意, 可能關我部mass kobo 385事, 但聽落好舒服...
今次既配戴感又幾好, 就算用原裝膠都好舒服, 聽診對比AX60都減少左, 證明官方有認真聽取大家意見

好啦講番小小缺點先, 毛刺感暫時幾重, 好高音既位去得未係好盡...
同埋我試過用普通player直推...好多野都發揮唔到, 同4仔一樣, 算係有D大食既耳機...落擴表現會好好多! 不過圈鐵正常黎講都極度需要runin...估且俾多小小時間佢啦

我覺得對比好多所謂既入門耳機, 佢既價錢真係超值...
未玩過圈體既師兄們絕對可以一試, 玩開既好似我咁keep多對都唔怕
多謝收看

stevenyu2000 發表於 2014-1-18 09:47

Hope can try after you full run-in {:6_183:}

muffy 發表於 2014-1-18 09:48

stevenyu2000 發表於 2014-1-18 09:47 static/image/common/back.gif
Hope can try after you full run-in

當然無問題~ 不過怕無乜時間run呢對呢

stevenyu2000 發表於 2014-1-18 09:49

muffy 發表於 2014-1-18 09:48 static/image/common/back.gif
當然無問題~ 不過怕無乜時間run呢對呢

I am please to provide full support for helping you run-in {:6_238:}

c.m. 發表於 2014-1-18 10:30

{:6_193:}

terry_1109 發表於 2014-1-18 11:09

精彩報告
小弟昨天也收到ax-35
比ax-30平衡及舒服,也耐聽
當然也要配合低音量收聽

muffy 發表於 2014-1-18 11:13

stevenyu2000 發表於 2014-1-18 09:49 static/image/common/back.gif
I am please to provide full support for helping you run-in

你聽開好野~
不過用ER4既單體我估你有興趣~

muffy 發表於 2014-1-18 11:13

c.m. 發表於 2014-1-18 10:30 static/image/common/back.gif

{:6_193:}

muffy 發表於 2014-1-18 11:14

terry_1109 發表於 2014-1-18 11:09 static/image/common/back.gif
精彩報告
小弟昨天也收到ax-35
比ax-30平衡得及舒服,也耐聽

師兄不如大概對比下AX35同AX30既分別
買完35好滿意, 有D想入埋30...

slche2001 發表於 2014-1-18 11:15

請問邊度有得買?Thsnks.
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 亂入 - 性價比奇高的AX35 (開箱+少量聽感)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。