David_Vincent 發表於 2014-1-18 21:23

momolee 發表於 2014-1-18 21:19 static/image/common/back.gif
用黎當CD PLAYER 正嗎?
全新唔洗三K 又真係好引人.....

豐X加三百元有三年保養安心好多

momolee 發表於 2014-1-18 21:27

David_Vincent 發表於 2014-1-18 21:23 static/image/common/back.gif
豐X加三百元有三年保養安心好多

加三百係FORTRESS 自己保定出面保呢?{:6_141:}

digiman 發表於 2014-1-18 22:31

gikifk 發表於 2014-1-17 14:34 static/image/common/back.gif
我前年貪平買左部95OO,一過保養就壞

I had same experience several years ago and customer services are terrible.

David_Vincent 發表於 2014-1-18 23:25

momolee 發表於 2014-1-18 21:27 static/image/common/back.gif
加三百係FORTRESS 自己保定出面保呢?

哦,冇詳細問,因為我冇諗住幫襯佢。

其實想買的師兄真係要問清楚保養細則,例如有碟盤或零件更換係咪包埋等等?

skyline1826 發表於 2014-1-20 09:26

大家小心!買咗就祝各位好運

LCCI 發表於 2014-1-20 09:52

David_Vincent 發表於 2014-1-18 23:25 static/image/common/back.gif
哦,冇詳細問,因為我冇諗住幫襯佢。

其實想買的師兄真係要問清楚保養細則,例如有碟盤或零件更換係咪包 ...

我問過同買左....

保養係3年內壞,打去豐澤,佢都係囉返部機去飛仔整,而整機既所有費用由豐澤包晒。 (即係頭一年飛記保、後2年都係飛記維修但豐澤俾晒維修費用){:6_165:}

俾多3百,買多2年保,諗得過。因為我用了9700,最少發現兩個問題!{:6_191:}

yuppi 發表於 2014-1-20 10:10

LCCI 發表於 2014-1-20 09:52 static/image/common/back.gif
我問過同買左....

保養係3年內壞,打去豐澤,佢都係囉返部機去飛仔整,而整機既所有費用由豐澤包晒。 ( ...

豐擇慘在一有事吾知整幾耐,朋友乃過。。。

michaellau 發表於 2014-1-20 10:50

yuppi 發表於 2014-1-20 10:10 static/image/common/back.gif

{:6_204:} {:6_204:} {:6_204:}

chestertang 發表於 2014-1-20 10:57

yuppi 發表於 2014-1-20 10:10 static/image/common/back.gif

我部LX-71也有買多兩年保,一年後讀唔到CD同DVD,call 豐擇總共用了兩星期(因為要等星期六才有空交收機),最好是上門收機!但之前啲師兄講,他們不是比代理修理的!但我上門收機的人有講,pioneer 來收機,仲有pioneer logo 的單!

David_Vincent 發表於 2014-1-20 11:48

LCCI 發表於 2014-1-20 09:52 static/image/common/back.gif
我問過同買左....

保養係3年內壞,打去豐澤,佢都係囉返部機去飛仔整,而整機既所有費用由豐澤包晒。 ( ...

師兄部9700發現兩個咩問題??
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: Philips 開倉-有9700等

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。