小瑟 發表於 2014-1-8 16:00

ctmk 發表於 2014-1-8 13:13 static/image/common/back.gif
熟女味道,大家都LIKE爆!

初出道已經好正

冇野講, 比分啦~~~{:6_178:}

小瑟 發表於 2014-1-8 16:01

guppyguppyguppy 發表於 2014-1-8 13:34 static/image/common/back.gif
咁睇黎小瑟可以搞大佢, 可以請好多影會MODEL上黎講HIFI

哈哈~~~~睇到我呢....攪大佢.....個PROJECT丫麻~~~~{:6_136:}

不過其實 MODEL們都唔係一定咁想受訪問, 當時亞旦就絕對冇問題啦, 因為佢口才真係勁!!!!!

ctmk 發表於 2014-1-8 16:24

小瑟 發表於 2014-1-8 16:00 static/image/common/back.gif
冇野講, 比分啦~~~

阿旦姐其實有健康性感的一面,大王頭炮搵佢真係令76兄弟個個都{:6_212:} {:6_212:} {:6_212:}

小瑟 發表於 2014-1-8 16:56

ctmk 發表於 2014-1-8 16:24 static/image/common/back.gif
阿旦姐其實有健康性感的一面,大王頭炮搵佢真係令76兄弟個個都   

當初諗住攪呢個Pretty Beauty時, 我就覺得如果佢接受邀請既話, 成件事就有哂標致性勒, 點知佢竟然答應, 真係Very Good啦.{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

ctmk 發表於 2014-1-8 17:07

小瑟 發表於 2014-1-8 16:56 static/image/common/back.gif
當初諗住攪呢個Pretty Beauty時, 我就覺得如果佢接受邀請既話, 成件事就有哂標致性勒, 點知佢竟然答應,...

其實好多IT Magazines 都有 呢類Pretty Beauty專頁,滿足眾兄弟另一種視聽要求{:8_402:}
76呢個Episode攪得好!

jt24 發表於 2014-1-8 18:57

Ken704 發表於 2014-1-8 11:36 static/image/common/back.gif
小瑟,依400分我比Elaine, 唔係比你架! 千其唔好誤會

我覺得佢好有camera face,而且越嚟越進步!我又要加400分呀!{:8_402:}

carreyjim 發表於 2014-1-9 01:38

Elaine 鄧伊玲 {:6_193:}

小瑟 發表於 2014-1-9 07:43

ctmk 發表於 2014-1-8 17:07 static/image/common/back.gif
其實好多IT Magazines 都有 呢類Pretty Beauty專頁,滿足眾兄弟另一種視聽要求
76呢個Episode ...

哈哈, 我靈感都係來自書呢.{:6_195:}

小瑟 發表於 2014-1-9 07:43

jt24 發表於 2014-1-8 18:57 static/image/common/back.gif
我覺得佢好有camera face,而且越嚟越進步!我又要加400分呀!

jt, 400分係你出黎喎.{:6_195:}{:6_195:}{:6_195:}

guppyguppyguppy 發表於 2014-1-9 10:29

ctmk 發表於 2014-1-8 16:24 static/image/common/back.gif
阿旦姐其實有健康性感的一面,大王頭炮搵佢真係令76兄弟個個都   

{:6_212:}
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: Episode 1 - Elaine 鄧伊玲

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。