rlwk2009 發表於 2014-1-3 21:19

2014 澳門閒遊第一站~賽車博物館

2014 澳門閒遊~ 第一站賽車博物館

titus614 發表於 2014-1-3 23:22

次次去到澳門都遺忘去參觀呢個館...多謝師兄分享{:6_193:}
話時話呢輯相係咪新玩具"一仔"影呢? {:8_368:}

danny-2000 發表於 2014-1-3 23:26

{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}

rlwk2009 發表於 2014-1-3 23:52

titus614 發表於 2014-1-3 23:22 static/image/common/back.gif
次次去到澳門都遺忘去參觀呢個館...多謝師兄分享
話時話呢輯相係咪新玩具"一仔"影呢?   ...

係呀 ching {:6_182:}

jv6081 發表於 2014-1-4 01:08

Nice{:6_193:}{:6_193:}

teddyng637 發表於 2014-1-4 01:08

{:6_193:}{:6_193:}

titus614 發表於 2014-1-4 01:35

rlwk2009 發表於 2014-1-3 23:52 static/image/common/back.gif
係呀 ching

可唔可以分享吓個用後感同5D III 分別大嗎 ?{:6_211:}

rlwk2009 發表於 2014-1-4 08:32

titus614 發表於 2014-1-4 01:35 static/image/common/back.gif
可唔可以分享吓個用後感同5D III 分別大嗎 ?

簡單小小講,連拍,測光(另外多咗點測連動),白平衡(真係比5D3準好多),lSO,立體感都比5D3好,不過講真如果唔係身痕5D3已經好夠用,以今次館內D相計全用現場光唔落閃效果都算唔錯{:6_182:} (同場朋友用5D3大家都用自動白平衡的話就已經係兩樣嘢嚟)

titus614 發表於 2014-1-4 08:43

rlwk2009 發表於 2014-1-4 08:32 static/image/common/back.gif
簡單小小講,連拍,測光(另外多咗點測連動),白平衡(真係比5D3準好多),lSO,立體感都比5D3好,不過 ...

多謝分享...{:6_193:}

alleelarry 發表於 2014-1-11 22:03

樓主有無去埋對面飲RED WINE?
頁: [1] 2
查看完整版本: 2014 澳門閒遊第一站~賽車博物館

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。