jaffeinism 發表於 2013-12-29 14:01

中環德忌士街香林大夏8樓

johnmo 發表於 2013-12-29 14:57

jaffeinism 發表於 2013-12-29 14:01 static/image/common/back.gif
中環德忌士街香林大夏8樓

順手問下名望有無luxman p700u demo?

jaffeinism 發表於 2013-12-29 15:00

johnmo 發表於 2013-12-29 14:57 static/image/common/back.gif

無留意

laz 發表於 2013-12-29 18:50

johnmo 發表於 2013-12-29 14:57

P700明顯好聽過佢下面那部,好像叫p1吧?

thisismyname 發表於 2013-12-29 19:24

laz 發表於 2013-12-29 18:50 static/image/common/back.gif
P700明顯好聽過佢下面那部,好像叫p1吧?

p1, p1u, p200?
好似音色都唔完全一樣, 真係想聽下係點

laz 發表於 2013-12-29 22:53

thisismyname 發表於 2013-12-29 19:24 static/image/common/back.gif
p1, p1u, p200?
好似音色都唔完全一樣, 真係想聽下係點

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/733781_664970850214133_129693705_n.jpg

我只聽過呢兩部。音源係cd盤,耳筒係t1,所以無試平衡頭。

下面那部正d。

不過下面那部有個類似eq的功能,我覺得好怪......用落效果感強,係強得勁左少少...

thisismyname 發表於 2013-12-30 02:19

laz 發表於 2013-12-29 22:53 static/image/common/back.gif
我只聽過呢兩部。音源係cd盤,耳筒係t1,所以無試平衡頭。

下面那部正d。

音色係唔係相近呢? 有無luxman自家的味道?
p700u對我嚟講暫時唔會考慮, 超出我升級嘅預算, 而且, 我會等埋ath嘅大amp再諗下揀邊部
香港我仲未到見有得試, 如果試左鍾意都幾大獲- -

暫時唔會考慮。 暫時, 姐係幾耐呢
{:6_183:}

t1174 發表於 2013-12-30 02:24

ath 台新amp 之前 av show 出現過 demo. 應該有人出過 review

thisismyname 發表於 2013-12-30 02:32

t1174 發表於 2013-12-30 02:24 static/image/common/back.gif
ath 台新amp 之前 av show 出現過 demo. 應該有人出過 review

你指台灣嘅展覽? 好似係AA/m01嗰邊睇過d
不過, 我都係想以完成品為何準, 希望快d有消息同可以試到

jaffeinism 發表於 2013-12-30 12:59

ath 台新amp, 係大陸音展聽過一陣 ... 個人喜歡 030 多的
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 始終忍吾住手, 抬左部膽放返屋企...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。