chowyeung 發表於 2013-12-23 20:30

太太話我: 都叫左你唔好貪平貪得意買二手架啦!
我 ... 明白了! {:6_183:} {:6_174:}

biid 發表於 2013-12-23 21:50

我之前都有用HRT Music Streamer HD喎,好彩一直無咩事{:6_181:}
已佢價位同用usb供電黎講,我覺得硬質素算係咁,
係D聲太硬,唔太襟聽,要花心機係其他器材調下味。

其實如果有位放嘅,玩大機啦,
平平地六千銀左右可以買倒風評唔錯嘅lks,
再平d,可以仲試下X10{:6_143:}

話時話,定係就係師兄你收左我部.....{:6_136:}

chowyeung 發表於 2013-12-23 22:02

biid 發表於 2013-12-23 21:50 static/image/common/back.gif
我之前都有用HRT Music Streamer HD喎,好彩一直無咩事
已佢價位同用usb供電黎講,我覺得硬質素算 ...

hehe... 同你有一面之緣. 你部電腦整好未? {:1_259:}
不過唔緊要啦, 玩具而矣. 向前看, 還有更多! {:8_362:}

biid 發表於 2013-12-23 22:12

chowyeung 發表於 2013-12-23 22:02 static/image/common/back.gif
hehe... 同你有一面之緣. 你部電腦整好未?
不過唔緊要啦, 玩具而矣. 向前看, 還有更多! {:8_3 ...

整好好耐啦,搵食架生黎,梗係快快手搞店佢{:6_210:}
唉,諗唔倒部野始終都...
真係唔好意思{:6_162:}

師兄你下一步打算玩咩呀{:6_193:}

chowyeung 發表於 2013-12-23 22:24

biid 發表於 2013-12-23 22:12 static/image/common/back.gif
整好好耐啦,搵食架生黎,梗係快快手搞店佢
唉,諗唔倒部野始終都...
真係唔好意思

都唔關你事, 唔洗唔好意思啊!
Headfi / hifi 只是玩具, 係我成日身痕, 試哩樣試個樣... {:6_183:}

下一部dac, 可能找中/高階的, 冇headphone out 冇preamp 都得 (因已有leben). 但我遲d三月會搬屋, 搬完屋應該都冇閒錢了.{:8_384:}

laz 發表於 2013-12-23 22:53

chowyeung 發表於 2013-12-23 22:24 static/image/common/back.gif
都唔關你事, 唔洗唔好意思啊!
Headfi / hifi 只是玩具, 係我成日身痕, 試哩樣試個樣...

Chow兄突然海闊天空。搬一搬屋真係洗唔少,所以緊係要搬之前洗左先{:6_174:}

chowyeung 發表於 2013-12-23 23:22

真係唔唱"海闊天空"都唔得 !
層樓down payment 夠我買一千五百幾部二手HRT回來 ! {:6_209:} {:6_209:} {:6_209:}

laz 發表於 2013-12-23 23:44

chowyeung 發表於 2013-12-23 23:22 static/image/common/back.gif
真係唔唱"海闊天空"都唔得 !
層樓down payment 夠我買一千五百幾部二手HRT回來 !   {:6 ...

嘩三成?千呎豪宅{:6_195:}

jaffeinism 發表於 2013-12-24 01:27

laz 發表於 2013-12-23 19:47 static/image/common/back.gif
一定毒你。

金仔現在有減價二萬四五左右(套裝),銀羊就無我上次那部咁平,要萬一二(單機) ...

L兄, 銀羊係實價定折實價? 想知聲底係點

vicchow 發表於 2013-12-24 12:29

其實日元低買部HP-A8都係好方法。小弟用得好開心。
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 「USB連接埠集線器發生電源爆衝」

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。