keekee 發表於 2013-12-23 09:51

{:6_195:} {:6_196:}

hit87761 發表於 2013-12-23 10:09

我都去到68以上先嚟料{:6_182:}

wadee 發表於 2013-12-23 10:31

hit87761 發表於 2013-12-23 10:09 static/image/common/back.gif
我都去到68以上先嚟料

師兄,請問你最後買左咩電源線俾5010用?

hit87761 發表於 2013-12-23 13:30

wadee 發表於 2013-12-23 10:31 static/image/common/back.gif
師兄,請問你最後買左咩電源線俾5010用?

我無特別upgrade電源線,只係用緊之前團購嘅sommer線頂住先{:6_180:}

louis001 發表於 2013-12-23 13:33

wadee 發表於 2013-12-23 07:24 static/image/common/back.gif
是最好兼最貴的聖誕禮物,風光過後要食樹皮了

一路食住樹皮黎睇戲 真係正到冇朋友啦 {:6_176:}

MarkKwok 發表於 2013-12-23 14:00

正常,我用 5010 睇戲都係開到 arround 60 前後至ok(視乎邊套戲){:6_193:},另外師兄對喇叭新買都未開聲,煲煲佢先啦(5010 都係){:6_223:}!

wadee 發表於 2013-12-23 14:49

hit87761 發表於 2013-12-23 13:30 static/image/common/back.gif
我無特別upgrade電源線,只係用緊之前團購嘅sommer線頂住先

請問用左有冇顯著改善?有冇sommer資料?謝謝

原明 發表於 2013-12-23 14:54

恭喜{:6_224:}{:6_225:}{:6_226:}{:6_227:}

wadee 發表於 2013-12-23 15:42

MarkKwok 發表於 2013-12-23 14:00 static/image/common/back.gif
正常,我用 5010 睇戲都係開到 arround 60 前後至ok(視乎邊套戲),另外師兄對喇叭新買都未開聲, ...

我星期六日睇戲聽歌每日煲佢四粒鐘,星期日個仔做完功課,又俾個仔打佢機幫手煲下{:6_237:}

louis001 發表於 2013-12-23 17:29

wadee 發表於 2013-12-23 15:42 static/image/common/back.gif
我星期六日睇戲聽歌每日煲佢四粒鐘,星期日個仔做完功課,又俾個仔打佢機幫手煲下...

夜晚有野做 開CD 細細聲慢火煲返佢一兩個鐘 訓覺時就熄
應該會好的 我以前都係咁樣煲隻鬼妹 {:6_195:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 給自己的聖誕禮物ONKYO TX NR-5010 & DALI IKON 6 MKII(開箱) P.7加補品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。