DVD迷 發表於 2013-12-21 23:48

{Hot Toys} 1/6 SUPERMAN(實物品)

尋晚收到電話,今日放工去取,因為加上剛燒完烤返到家夜了,所以先影一兩張先,等明天中午再影過。{:6_176:}

teddyng637 發表於 2013-12-22 00:15

又有嘢玩, 恭喜晒 !!! {:6_195:} {:6_195:}

DVD迷 發表於 2013-12-22 00:21

teddyng637 發表於 2013-12-22 00:15 static/image/common/back.gif
又有嘢玩, 恭喜晒 !!!

多謝支持{:9_434:}

DVD迷 發表於 2013-12-22 15:50

暫時影住咁多先{:6_177:}

ooo2003003 發表於 2013-12-24 22:13

唔係出年先出咩?{:6_141:}
我仲未收到電話...

DVD迷 發表於 2013-12-24 22:40

ooo2003003 發表於 2013-12-24 22:13 static/image/common/back.gif
唔係出年先出咩?
我仲未收到電話...

日本就明年出,你幾多號單,呢批只取到18號單,19號之後全部明年才有得取{:6_142:}

ooo2003003 發表於 2013-12-24 22:59

DVD迷 發表於 2013-12-24 22:40 static/image/common/back.gif
日本就明年出,你幾多號單,呢批只取到18號單,19號之後全部明年才有得取...

原來係咁{:6_143:}
我28號...要出明...
呀,話說可唔可以去信和20樓到坽?

DVD迷 發表於 2013-12-24 23:20

ooo2003003 發表於 2013-12-24 22:59 static/image/common/back.gif
原來係咁
我28號...要出明...
呀,話說可唔可以去信和20樓到坽?

你想唔去信和都唔得,因為全部都係信和取了{:6_177:}

danny-2000 發表於 2013-12-24 23:29

{:6_193:}{:6_193:}

HOHOHO 發表於 2013-12-25 11:51

DVD迷 發表於 2013-12-22 15:50 static/image/common/back.gif
暫時影住咁多先

HOW MUCH FOR THE WHOLE SET?
頁: [1] 2
查看完整版本: {Hot Toys} 1/6 SUPERMAN(實物品)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。