AHFUTIGER 發表於 2013-12-19 09:34

RCA線的選擇

之前跟呢度ching買咗部Parasound A23, 上星期屎忽行買埋部A52.小弟用緊809,只可以用RCA線,用得乜線好?

AHFUTIGER 發表於 2013-12-21 23:15

有冇ching解答?唔該哂,有friend叫我用canare,話抵用。

poetrypoon 發表於 2013-12-22 01:15

其實要睇師兄要求高唔高 ... 如果唔高買 Gotham 11001 + 好小小頭. 小弟就用 QED Performance 2 廠線.

如果要求高就可以考慮 QED Signature 或者 Atlas Hyper. 這價位重好多選擇.

Canare 小弟不太認識但它應該跟 Gotham 差不多. 價錢不貴可以一試.

如果要求再高可以過 Hi-Fi 區問 ...

kevinman 發表於 2013-12-22 07:29

請問師兄可否提供使用後parasound A23 A25 報告已作分享,謝謝

AHFUTIGER 發表於 2013-12-22 10:06

poetrypoon 發表於 2013-12-22 01:15 static/image/common/back.gif
其實要睇師兄要求高唔高 ... 如果唔高買 Gotham 11001 + 好小小頭. 小弟就用 QED Performance 2 廠線.

如 ...

Thx Ching ~~~~你d線去邊度睇ka?

AHFUTIGER 發表於 2013-12-22 10:07

kevinman 發表於 2013-12-22 07:29 static/image/common/back.gif
請問師兄可否提供使用後parasound A23 A25 報告已作分享,謝謝

好,但而家裝修緊,希望1月尾試完先出report

kevinman 發表於 2013-12-22 11:02

謝謝師兄,大家分亨

kmr 發表於 2013-12-22 14:38

Gotham 11001 如果同canare 4e6s比,點都係gotham 好,或者可以諗諗sommer stratos
(Post76 Android 手機版送出)

poetrypoon 發表於 2013-12-31 01:52

AHFUTIGER 發表於 2013-12-22 10:06 static/image/common/back.gif
Thx Ching ~~~~你d線去邊度睇ka?

Gotham 呢 D 上秋記或 SSP 應該有 .. QED 廠線可以上友蛇或未來網 ...

臭鼬鼠 發表於 2013-12-31 02:07

Gotham 11001
旺角鴻光商埸二樓有
頁: [1] 2
查看完整版本: RCA線的選擇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。