singgor 發表於 2013-12-17 20:41

Cambridge 751R 岀新 Version ?

Cambridge 751R 係唔係有新 Version 出?早兩日上太陽想出機,老板話冇貨,遲些返既係新 Version ,有冇 ching 知道?

sugimoto 發表於 2013-12-17 22:11

係呀,加埋4k功能only,威達display嗰部就係新version
不過c兄如果畫面直上電視,甘即係新功能對你無用

louis001 發表於 2013-12-18 12:16

sugimoto 發表於 2013-12-17 22:11 static/image/common/back.gif
係呀,加埋4k功能only,威達display嗰部就係新version
不過c兄如果畫面直上電視,甘即係新功能對你無用 ...

果然係咁 見好買又改少少出返個新版 好以iphone 咁 多個s 又買貴的當新貨買
估唔到連一向幾年先轉款既ca 都攪的咁既野 {:6_244:}

singgor 發表於 2013-12-18 13:43

唔知新版會加幾多?而家751R仲有冇早排既鑊氣?

keekee 發表於 2013-12-18 14:18

louis001 發表於 2013-12-18 12:16 static/image/common/back.gif
果然係咁 見好買又改少少出返個新版 好以iphone 咁 多個s 又買貴的當新貨買
估唔到連一向幾年先轉款既ca...

系咯,連CA都系咁。{:6_199:}
系咪價錢一樣先,如果一樣都可以。

billy829 發表於 2013-12-19 03:01

系咪價錢一樣先,如果一樣都可以。X2

louis001 發表於 2013-12-19 09:52

keekee 發表於 2013-12-18 14:18 static/image/common/back.gif
系咯,連CA都系咁。
系咪價錢一樣先,如果一樣都可以。

不過玩鬼妹有樣好 一定唔會咁快換機

又可以加後級加強威力 比較耐用 我自己就除非想玩前後級

如果唔係暫時都應該有排用 用左差唔多一年 真係聽歌睇戲冇投訢 {:6_176:}

keekee 發表於 2013-12-19 12:46

louis001 發表於 2013-12-19 09:52 static/image/common/back.gif
不過玩鬼妹有樣好 一定唔會咁快換機

又可以加後級加強威力 比較耐用 我自己就除非想玩前後級

呢部機唔使換啦,基本上我地要求既佢完全比翻你。唔好搞佢啦,換咗第二部可能重衰就真系自己拿來衰啦{:6_211:}

singgor 發表於 2013-12-20 16:18

sugimoto 發表於 2013-12-17 22:11 static/image/common/back.gif
不過c兄如果畫面直上電視,甘即係新功能對你無用 ...

ching既消息真嗎?今日俾電威達,都唔知有新Version出,而家唔知等唔等?或轉出 onkyo TX-NR929 好。

jasonkeung 發表於 2013-12-20 17:16

好似新version一月頭會有貨~
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Cambridge 751R 岀新 Version ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。