pac 發表於 2013-11-26 21:35

畫面其實同103差不多,而聲在看戲上就分別不大
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=162896&extra=&page=24

avlam 發表於 2013-11-26 21:49

聲畫好能堅,改左嘅話

izthat 發表於 2013-11-26 22:33

pac 發表於 2013-11-26 21:35 static/image/common/back.gif
畫面其實同103差不多,而聲在看戲上就分別不大
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=16 ...

多謝 Pac哥!
我就系去過你度家訪, 身痕想賣左部103入手HTPC....{:8_366:}

bigair 發表於 2013-11-26 22:44

izthat 發表於 2013-11-26 22:33 static/image/common/back.gif
多謝 Pac哥!
我就系去過你度家訪, 身痕想賣左部103入手HTPC....

我都轉玩左HTPC,聲畫同103差不多

pac 發表於 2013-11-26 23:42

izthat 發表於 2013-11-26 22:33 static/image/common/back.gif
多謝 Pac哥!
我就系去過你度家訪, 身痕想賣左部103入手HTPC....

是嗎?我老人痴呆㖭!忘記了{:6_181:} 毒倒你真系唔好意思{:6_174:} 你識㨂架啦{:8_390:} BIGAIR兄都系受害者{:8_367:}

tst123 發表於 2013-11-27 09:20

pclai2000 發表於 2013-11-26 21:26 static/image/common/back.gif
師兄。。你HTPC 播ISO嘅畫質。同103比較。邊部好啊?

未有用103 播ISO,所以不能比意見

bigair 發表於 2013-11-27 12:16

pac 發表於 2013-11-26 23:42 static/image/common/back.gif
是嗎?我老人痴呆㖭!忘記了 毒倒你真系唔好意思 你識擇架啦 BIGAIR兄都系受 ...

我老闆話早知唔俾我上pac兄到,因為setting係有d煩,但搞完後佢都話正

pac 發表於 2013-11-27 13:40

bigair 發表於 2013-11-27 12:16 static/image/common/back.gif
我老闆話早知唔俾我上pac兄到,因為setting係有d煩,但搞完後佢都話正

唔系你老闆話玩htpc既咩{:6_174:} ,其實跟住個教學做,再加d心機就得架喇,繼續努力{:6_175:}

chanleechan 發表於 2013-11-27 13:53

HTPC setting 上就真係煩 D, 不過 set 好後, 無論 user friendly / 介面, 我都非常 like lor

ps. 我無 103, 不過 HTPC 的效果, 我絕對收貨

我之前係是用 sony notebook 試行而已, e+ 真係識裝, 所以都會砌部正式 HTPC......... {:6_139:}

Nelson gor / Bigair hing - 我老闆都講過,"早知唔俾我上pac兄到" ......... kakakakaka

bigair 發表於 2013-11-27 15:23

pac 發表於 2013-11-27 13:40 static/image/common/back.gif
唔系你老闆話玩htpc既咩 ,其實跟住個教學做,再加d心機就得架喇,繼續努力...

呢排大出血,又到交稅期{:6_197:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: HTPC vs OPPO103

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。