jonesmak 發表於 2013-11-19 11:06

SOUL by Ludacris SL49 vs SOUL by Ludacris SL99 二選一

我想問SOUL by Ludacris SL49 vs SOUL by Ludacris SL99 二者分別係邊度?

因為我見網上有代購賣 SL49 唔駛三百,SL99 就要貴一倍,但唔知揀邊部, 但打算用htc one 聽, 應該點揀??

scene030112 發表於 2013-11-19 12:03

都係貪個款姐
揀隻最平既買就得

jonesmak 發表於 2013-11-19 12:33

即係呢個牌子唔好架?
因為我睇過香港都賣 SL49 約六百, SL99 就約一千一百, 而家價錢平一半, 諗住入個好少少咋~~

h0200231 發表於 2013-11-21 23:54

我以前用過SL99,明顯比SL49好,價格分別合理

eaglefire 發表於 2013-11-26 16:21

我用緊SL49, 咁既價錢都好抵, SL99 我試個陣覺得太大, 好易跌出黎. 唔知係咪耳膠大細問題.

師兄最好試左先決定, 香港兩隻都有得試.

同埋留意水貨無保, 我SL49 換左兩次, 兩次都係插位斷線. TOUCH WOOD 最後而家呢隻用左年幾先開始斷斷地.

GingerAle 發表於 2013-12-10 23:12

早兩星期剛係 Amazon 買 SL99, 唔駛 200 港幣, 起值.

h0200231 發表於 2013-12-12 00:33

GingerAle 發表於 2013-12-10 23:12 static/image/common/back.gif
早兩星期剛係 Amazon 買 SL99, 唔駛 200 港幣, 起值.

點可能,SL99要成千銀喎,SL49都幾百銀

Clarence 發表於 2013-12-12 21:31

GingerAle 發表於 2013-12-10 23:12 static/image/common/back.gif

試過但香港地址唔送貨!
(Post76 Android 手機版送出)
頁: [1]
查看完整版本: SOUL by Ludacris SL49 vs SOUL by Ludacris SL99 二選一

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。