Samson2011 發表於 2013-11-18 13:58

隻 remote 反應有些慢,有時按個 key幾次都無反應,換咗電都係咁。請問係唔係正常

pclai2000 發表於 2013-11-18 14:03

Samson2011 發表於 2013-11-18 13:58 static/image/common/back.gif
隻 remote 反應有些慢,有時按個 key幾次都無反應,換咗電都係咁。請問係唔係正常 ...

我都有這情況。要對得幾正先control 到{:8_366:}

ryanytwong 發表於 2013-11-18 15:51

{:6_195:}Ching 入到隻好野{:6_193:}

Samson2011 發表於 2013-11-18 23:28

pclai2000 發表於 2013-11-18 14:03 static/image/common/back.gif
我都有這情況。要對得幾正先control 到

謝謝 ching資料。

keekee 發表於 2013-11-19 09:42

louis001 發表於 2013-11-16 18:00 static/image/common/back.gif
最緊要CHECK 下隻十仔要開幾十聲先有料到
上次朋友要開到5x-6x 之後換左都唔駛開到40都好夠爆 ...

開到40咁勁{:6_200:}
我部前置set-3db,sub仔set+2db,開30都比老闆鬧到七彩呀{:6_202:}

chufelix 發表於 2013-11-19 09:53

開幾大聲也要看用什麽“listening mode”
不知道爲什麽。但系我用O記5010.
如果用簡單的DTS或TrueHD之類,開到25已經好夠。
但系用Puremode就要開到35度。不過好像低音更實在。

ltse 發表於 2013-11-19 12:46

好貨, 一定加條靚線....

LCCI 發表於 2013-11-19 16:04

好正呀!ching!流晒口水

samuel8892000 發表於 2013-11-19 16:12

Samson2011 發表於 2013-11-16 10:45 static/image/common/back.gif
已PM price
早期8Q 都好多 ching 話此入門機都幾仔。
我因無位,所以無想過玩双十,便放左隻 8Q,但隻 SP ...

双Sub唔易玩 set得唔好仲衰過一隻.

bensoncfmak 發表於 2013-11-19 18:40

{:6_195:}{:6_196:}ching,呢隻未仔我之前都有聽過,勁!調好佢一定更上一層樓{:6_193:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: 開箱 - Velodyne SPL1000 Ultra

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。