alawlaw 發表於 2013-11-13 20:51

pyc 發表於 2013-11-13 20:46 static/image/common/back.gif
師兄, 我去魔教搵到嘅, 好似唔方便係到貼第二個壇的野係呢道, 但玩DX50就好有用, 你自己去google一下 dx5 ...

10000000 thanks !! C兄 , u are so nice !!!{:6_193:}

pyc 發表於 2013-11-13 20:52

alawlaw 發表於 2013-11-13 20:51 static/image/common/back.gif
10000000 thanks !! C兄 , u are so nice !!!

我都係新手, google得多唓

papabaggio 發表於 2013-11-13 20:53

謝謝師兄們嘅回覆,,小弟只係木耳一名{:6_191:},以前玩過SAMSUNG mp3(唔記得型號),S9 , Z1050,(我係直推黨) 未必係佢哋唔好, 但聽落硬係覺得數碼味,電子味好濃,所以聽唔夠二星期就放咗{:6_129:},用番IPOD算(雖然音質未算好,但貪佢夠自然),但聽耐咗真係好想試吓其他嘢,直至我早幾日就係去DXA試DX50,音色幾好,聲底啱我口味,最重要冇乜數碼味,原本試多陣就決定入手,但居然轉歌途中冇聲,再噤多幾首歌試吓,佢係PLAY緊但冇聲出,要關機再開先正常番{:6_194:},最後問店員這個是否最新VERSION,他答是,所以最後都放棄購入念頭, 或者真係等埋X5再作決定,但好想換機呀{:6_187:}

alawlaw 發表於 2013-11-13 21:01

papabaggio 發表於 2013-11-13 20:53 static/image/common/back.gif
謝謝師兄們嘅回覆,,小弟只係木耳一名,以前玩過SAMSUNG mp3(唔記得型號),S9 , Z1050,(我係直推黨)...

你有無幻想過1部wav / flat player play唔到歌 ? 你預到嗰{:8_362:} 問題我一早就發生過 , 超失望.... ibasso

waisan1379 發表於 2013-11-13 21:03

alawlaw 發表於 2013-11-13 20:41 static/image/common/back.gif
都喺入番大牌子好D

樂聲牌都會有機會壞的。

alawlaw 發表於 2013-11-13 21:11

waisan1379 發表於 2013-11-13 21:03 static/image/common/back.gif
樂聲牌都會有機會壞的。

明白 !! 不過大廠qc應該好d嘅 ... {:8_389:}

papabaggio 發表於 2013-11-13 22:12

alawlaw 發表於 2013-11-13 21:01 static/image/common/back.gif
你有無幻想過1部wav / flat player play唔到歌 ? 你預到嗰 問題我一早就發生過 , 超失望.... ib ...

壞機不是問題,最多攞去維修,最怕係不是壊但又好多小問題而要經常REBOOT部機就麻煩,就係這個原因另到我唔敢入住,等X5出咗先再作打算,到時睇睇DX50有冇改善,依家唯有忍住先,BTW, 謝謝師兄比嘅資訊,希望你部新機到手時冇乜問題啦,記得到時再試新機時同大家REPORT一下是否有改變, THX!

alawlaw 發表於 2013-11-13 22:33

papabaggio 發表於 2013-11-13 22:12 static/image/common/back.gif
壞機不是問題,最多攞去維修,最怕係不是壊但又好多小問題而要經常REBOOT部機就麻煩,就係這個原因另到我唔 ...

好的 ❣{:1_345:}

waisan1379 發表於 2013-11-13 23:48

alawlaw 發表於 2013-11-13 21:11 static/image/common/back.gif
明白 !! 不過大廠qc應該好d嘅 ...

如果我係樓主,可能我都考慮唔用 DX50 !

舊版早期太多 bug 係事實 ! 我冇嘢會 keep 住用

pyc 發表於 2013-11-13 23:58

waisan1379 發表於 2013-11-13 23:48 static/image/common/back.gif
如果我係樓主,可能我都考慮唔用 DX50 !

舊版早期太多 bug 係事實 ! 我冇嘢會 keep 住用 ...

我同幾朋友一同入DX50, 又無師兄你講的情況, 只我一個upgrade去1.2.0之後有的不正常, 跟著用工程模式清洒的cache, 之後一路都好穩定
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: ibasso DX50 真失望

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。