gg4036 發表於 2013-11-11 01:50

虫虫 Sony/索尼 KDL-70R550A 70寸3D電視 大家點睇 意見....??

有CHING買過, 可以請教.
虫虫Sony/索尼 KDL-70R550A 70寸3D電視
得唔得呢.....??
大家點睇 意見....??

David_Vincent 發表於 2013-11-11 02:29

一來貴、二來覺得暫時70寸電視畫質仲未去到咁靚。即係付出與收獲不相稱,值唔值得買自己諗下

俾著我寧願買部47"畫質收貨

gg4036 發表於 2013-11-11 02:48

唔貴 17xxx70寸

gikifk 發表於 2013-11-11 17:24

gg4036 發表於 2013-11-11 02:48 static/image/common/back.gif
唔貴 17xxx70寸

大陸 or 淘寶?

~嘉輝~ 發表於 2013-11-11 18:49

之前有CHING 出過POST啦~~佢果次去蟲穴又係打算買70R550A~~朋友就買 65" HX950~~~佢睇過950 同 R550~~最後都係買咗 55吋 950~~自己去比較下囉~~{:1_344:}

ctmk 發表於 2013-11-11 19:55

David_Vincent 發表於 2013-11-11 02:29 static/image/common/back.gif
嘩!有冇必要玩到70寸咁大部電視呀?

一來貴、二來覺得暫時70寸電視畫質仲未係咁成熟。(純個人意見) ...

有CHING入手80"添呀{:8_390:}
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=173912

David_Vincent 發表於 2013-11-11 20:24

ctmk 發表於 2013-11-11 19:55 static/image/common/back.gif
有CHING入手80"添呀
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=173912

買就實有人買架啦,So What?依家唔係討論有冇人買,而係樓主問值唔值得買呀?

felix1997 發表於 2013-11-11 21:39

量力而為!

ctmk 發表於 2013-11-11 22:10

David_Vincent 發表於 2013-11-11 20:24 static/image/common/back.gif
買就實有人買架啦,So What?依家唔係討論有冇人買,而係樓主問值唔值得買呀? ...

我個人都唔喜歡太大電視畫面,60"以上寧願揀投投,
當然間屋有成10幾呎距離又另計了{:6_188:}

smokeyduck 發表於 2013-11-11 22:46

David_Vincent 發表於 2013-11-11 20:24 static/image/common/back.gif
買就實有人買架啦,So What?依家唔係討論有冇人買,而係樓主問值唔值得買呀? ...

i am sure 樓主 has his own preference.it is just like why a lot of people have huge speakers or 12" sub in a 200 square feet living room.

{:1_254:}

i wish i can afford a 65" vt60
頁: [1]
查看完整版本: 虫虫 Sony/索尼 KDL-70R550A 70寸3D電視 大家點睇 意見....??

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。