lai71072 發表於 2013-11-25 20:15

paulonmi 發表於 2013-11-25 18:29 static/image/common/back.gif
终於仲埋晶毒三補,下一轉玩埋冰毒仲有驚喜^o^

吸冰有難度!因為要等,毛拿拿不見了條PC,易穿煲!

keke323 發表於 2013-11-25 20:47

lai71072 發表於 2013-11-25 20:13 static/image/common/back.gif
冇呀,問左秋姐,佢敎左我MS頭點插,回家後鬼鬼鼠鼠做嘢!

ching 應該兩邊方向都反轉試下 {:8_390:}

lai71072 發表於 2013-11-25 20:55

keke323 發表於 2013-11-25 20:47 static/image/common/back.gif
ching 應該兩邊方向都反轉試下

遲些試下先!我見IP2秋記有兩款,用途/法一樣嗎?平果款差2舊(我當然有貴買貴啦!)!通常插咩最突出?TV>AVamp>BDP>拖版?

keke323 發表於 2013-11-25 21:05

lai71072 發表於 2013-11-25 20:55 static/image/common/back.gif
遲些試下先!我見IP2秋記有兩款,用途/法一樣嗎?平果款差2舊(我當然有貴買貴啦!)!通常插咩最突出?T ...

IP2 有 3款...鍍銠 $3XX , 鈀 $ 6XX , 鉑金 $ 8XX
至於插咩最突出就睇 ching 有邊方面需求喇 {:6_138:}
反正而家有係手....點解唔樣樣都插下.....睇下邊樣效果最滿意咪知囉 {:6_176:}

plnl88 發表於 2013-11-25 21:06

lai71072 發表於 2013-11-25 20:55 static/image/common/back.gif
遲些試下先!我見IP2秋記有兩款,用途/法一樣嗎?平果款差2舊(我當然有貴買貴啦!)!通常插咩最突出?T ...

小心唔好係中間用力去移除及安裝支 屎。
會爆管的。係頭尾位用力。
唔使試支鈀屎了。
輸好多的。
TV 最突出。
BDP, AV amp, 拖板都好。
不過,紅腸唔冰,聽歌唔令得架喎。

keke323 發表於 2013-11-25 21:08

我自己 TV 唔捨得用屎呀 {:6_136:}

lai71072 發表於 2013-11-25 21:18

plnl88 發表於 2013-11-25 21:06 static/image/common/back.gif
小心唔好係中間用力去移除及安裝支 屎。
會爆管的。係頭尾位用力。
唔使試支鈀屎了。

就係驚移出移入整斷!所以參考各師兄意見!TV泊插蘇位就OK嗎?提昇多嗎?因為換不到電源線!紅腸泊了真係冇嘢講,聽歌正了好多!

plnl88 發表於 2013-11-25 21:23

lai71072 發表於 2013-11-25 21:18 static/image/common/back.gif
就係驚移出移入整斷!所以參考各師兄意見!TV泊插蘇位就OK嗎?提昇多嗎?因為換不到電源線!紅腸泊了真係 ...

TV泊插蘇位就OK嗎?<-- YES
提昇多嗎?<--- 非常多。{:6_193:}

paulonmi 發表於 2013-11-25 21:28

lai71072 發表於 2013-11-25 20:55

我用av amp 最突出,但現在用緊黑雞>_<啪洛tv55以上效明顯我估,我用42隆乳pf30出加埋sony hdmi夠哂

lai71072 發表於 2013-11-25 21:37

paulonmi 發表於 2013-11-25 21:28 static/image/common/back.gif
我用av amp 最突出,但現在用緊黑雞>_<啪洛tv55以上效明顯我估,我用42隆乳pf30出加埋sony hdmi夠 ...

我用緊55電視直插206-2,唔知洎埋IP2白金屎會點?如果A數要跟原本的嗎?(但未check,如原裝小於13A)
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14
查看完整版本: 用緊紅腸嘅請進

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。