avav 發表於 2013-10-31 22:13

真係好鬼.........之首1000小時 33#

似的呢條嘢超像條蟒蛇不過蟒蛇冇毒
佢就好Q毒的NEOTECHSAHARAPC
小弟就係咁比佢毒死架啦......{:6_176:}
呢條線既 場面 氣勢 能量 密度 真係唔講得笑但是又出奇地通透
通透到唔多似係銅線(可以話要氣勢有氣勢要幼細有幼細)我諗應該是方芯單晶銅的關系吧
聽感係條冇色冇味一條音樂感相當唔錯既線走全頻平均形
中高 通透帶點華麗中低 有線條有層次有質有量唔講喇再講就.........

wai.com 發表於 2013-10-31 22:15

入得好{:6_193:} {:6_195:}

plnl88 發表於 2013-10-31 23:01

呢條又確係好唔錯!

lai71072 發表於 2013-10-31 23:05

價值不菲!

malretep 發表於 2013-10-31 23:06

幾多左右先?

keke323 發表於 2013-10-31 23:42

SAHARA {:8_372:}
ching 真係捨得 {:8_395:}

lucahk 發表於 2013-11-1 15:39

中毒都要有財力先得! {:6_195:}

buji 發表於 2013-11-1 15:46

應該係超貴 個盒好靚呀

ww1338 發表於 2013-11-1 15:46

有財有力(重手)。{:6_212:} {:6_195:}

gikifk 發表於 2013-11-1 16:16

照睇中毒都幾深{:6_205:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 真係好鬼.........之首1000小時 33#

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。