bobbydog 發表於 2013-10-20 14:00

蟲蟲的SAMSUNG/三星 UA65F6400AJ

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.3.w4002-1048748602.23.G1OwD1&id=19142989337

蟲蟲店話呢輪三叔性價比高,介紹呢架65"比我,我上AV life睇要三皮六,蟲蟲個價平一大舊喎,C兄話呢架TV掂吾掂?

另佢內置數碼tuner在HK收吾收到?

又有無60"或65"性價比高的可介紹?

我懶,吾林住上去試,叫佢試好後直送HK,有無C兄甘做瀨過野?

gikifk 發表於 2013-10-20 15:08

賣幾錢呀?

bobbydog 發表於 2013-10-20 15:26

gikifk 發表於 2013-10-20 15:08 static/image/common/back.gif
賣幾錢呀?

蟲蟲賣14888呀

indesign 發表於 2013-10-20 17:34

三叔65“新出咗部4K 所以這部平咗 !
14888 係人仔定係港幣 ? 如港幣連運費即係要約2萬,都唔太貴!但咁大尺吋唔上去驗收就危險D !
你可以QQ蟲蟲問佢這部型號收唔收到香港電視,佢會答你的。
別 sony 新出咗部65" W850 香港都賣3皮6 你可以問埋蟲蟲這部價錢 .

關大爺 發表於 2013-10-20 18:20

嘩,14xxx人仔咁平{:6_212:}

MarkKwok 發表於 2013-10-21 01:45

So cheap!{:6_212:}

David_Vincent 發表於 2013-10-21 02:11

下,唔自己親身上去檢查有冇光點死點呀{:6_200:}

bobbydog 發表於 2013-10-21 20:17

David_Vincent 發表於 2013-10-21 02:11 static/image/common/back.gif
下,唔自己親身上去檢查有冇光點死點呀

蟲蟲話會幫我驗明正身先出貨

甘其實以甘價買呢架機系米smart choice呢?
Sony W850我問過要成差不多2皮水人仔,我想住平平地睇幾年(三叔機都吾會come用),再轉4K

Samsung

David_Vincent 發表於 2013-10-21 20:44

bobbydog 發表於 2013-10-21 20:17 static/image/common/back.gif
蟲蟲話會幫我驗明正身先出貨

甘其實以甘價買呢架機系米smart choice呢?

師兄有冇問埋蟲蟲有冇三星4K電視賣幾錢?

indesign 發表於 2013-10-22 17:08

等你出報告 {:6_195:}
我都想知運到香港會否送到上樓?
頁: [1] 2
查看完整版本: 蟲蟲的SAMSUNG/三星 UA65F6400AJ

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。