tangcoma 發表於 2013-10-15 17:45

wing2188 發表於 2013-10-13 22:22 static/image/common/back.gif
咁大工程,個呢電應該清純過蒸餾水,聲音應該靚到不得了啦

D聲又真係幾好!我自己都好滿意!{:6_238:}

tangcoma 發表於 2013-10-15 17:47

MingSir 發表於 2013-10-14 02:28 static/image/common/back.gif
音響技術間毒氣房個電箱都係用 Isoclean !

就係見咁pro先硬著頭皮貴D去整喳!{:6_201:}

tangcoma 發表於 2013-10-15 17:48

bigair 發表於 2013-10-14 12:11 static/image/common/back.gif
搞家訪一定要通知聲呀

當然當然啦!{:6_237:}

tangcoma 發表於 2013-10-15 17:49

jl0330 發表於 2013-10-14 20:11 static/image/common/back.gif
希望快D有part4!

咁就快D加我分啦!{:6_138:}

tangcoma 發表於 2013-10-15 17:52

ng206p 發表於 2013-10-15 00:32 static/image/common/back.gif
出到銅喉眞係唔講得笑!眞發燒

我初初聽到都o左嘴!好似玩大左!{:6_168:} 但見師傅咁有誠意,最後都上路了!{:6_194:}

tangcoma 發表於 2013-10-15 17:53

Paulchung1974 發表於 2013-10-15 05:06 static/image/common/back.gif
呆了....尖叫.....仲有點失禁........

師兄太誇張了!{:6_122:}

tangcoma 發表於 2013-10-15 17:55

臭鼬鼠 發表於 2013-10-15 16:22 static/image/common/back.gif
利害利害、絕對精彩、除左羨冒又妒忌都唔知講咩好

都係分享下!希望同好都可以了解多D!{:6_122:}

robertnike 發表於 2013-10-15 21:20

Ching你真係堅到爆炸!

MingSir 發表於 2013-10-15 21:59

...銅喉...

難得師父咁熱血肯整,梗要去馬喇{:6_193:}

sosoman 發表於 2013-10-15 22:35

堅有米!!
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 影音還原基本步Part 3 (音響獨立電工程)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。