wongja 發表於 2013-10-8 14:36

[持續更新]掙扎中 : Sony TV W950A 46" vs 55"

諗住呢兩日落單, 希望趕得切禮拜六到, 因為有三日day off 比我煲下機
55" 個電視櫃未必放得落 (會突少少出黎), 不過, 反正唔係組合櫃, 無咩所謂

現役 46NX710, 其實有諗過齋升 model 唔升 Size
(咁就慳番一萬銀, 每個月仲供少幾舊水)
但因為電視櫃唔高, 46" 放左落去都好似仲係好細咁

既然明知會針吉, 心諗上 55" 好了
至於, 現役 46NX710 , 可能會放房

落左德福睇下,
百記最平 $31980 可以分 24 期
送 $4000 / Tablet Z 32GB 加 32" 電視

豐記無擺 model , 無問到
中原有, 但無sales 得閒, 收工再去望望

心諗唔對路, 價錢.com 都係 28k, 29k 左右
點解百記會做到成32k... 心有不甘 (加上朋友係側邊, 我有d 怕醜 {:9_434:} )
最後戇居居番番公司, 繼續睇 Forum...

ropresident 發表於 2013-10-8 14:42

唔洗諗啦, 55"啦!!!!

師兄你睇下兩位公主都覺太細, 要坐到咁埋先睇到, 對兩位公主既眼仔好辛苦嫁, 呢少少錢唔慳得{:8_390:}

wongja 發表於 2013-10-8 14:48

ropresident 發表於 2013-10-8 14:42 static/image/common/back.gif
唔洗諗啦, 55"啦!!!!

師兄你睇下兩位公主都覺太細, 要坐到咁埋先睇到, 對兩位公主既眼仔好辛苦嫁, 呢少少 ...

貴一皮
d 贈品又要賣
自己房用緊 32HX750

部 32W600A 又係無無聊聊
就算我 keep 部 32hx750 都仲有兩部機要放

諗諗下有d 低能
但 46 > 46 又真係過唔到自己個關

{:9_412:}{:9_412:} {:9_412:}

唔知百記可唔可以免贈品平幾千?
我情願咁

ropresident 發表於 2013-10-8 14:54

wongja 發表於 2013-10-8 14:48 static/image/common/back.gif
貴一皮
d 贈品又要賣
自己房用緊 32HX750

師兄要平既話, 上大陸啦, 大約係香港既6-7折左右{:6_193:}

samuel8892000 發表於 2013-10-8 15:03

上大陸買係平好多.但一個唔好彩買着件次貨就大O樂了.

chhanthony 發表於 2013-10-8 15:54

兩位公主已經係聞電視,重買大啲怕唔怕壞眼?

pclai2000 發表於 2013-10-8 16:38

上蟲蟲買55寸W950連車錢都係萬七左右。上去買有著數。我部55W900都係蟲蟲買。用咗4個月。覺得幾開心{:6_238:}

20002000 發表於 2013-10-8 16:52

pclai2000 發表於 2013-10-8 16:38 static/image/common/back.gif
上蟲蟲買55寸W950連車錢都係萬七左右。上去買有著數。我部55W900都係蟲蟲買。用咗4個月。覺得幾開心{:6_238 ...

Ching你知唔知大陸討論區有人傳緊 大陸生產的55吋w950a是用台灣panel   如果樓主有閒錢不如是香港買吧

wongja 發表於 2013-10-8 17:36

chhanthony 發表於 2013-10-8 15:54 static/image/common/back.gif
兩位公主已經係聞電視,重買大啲怕唔怕壞眼?

佢地咁岩個日聽重口味跳舞跳到累者
平時都唔會既

rxooo 發表於 2013-10-8 17:37

CHING我昨日都一樣去了百記問55W950A, 同你一樣都是最平日31800可分期送 $4000 / Tablet Z 32GB 加 32" 電視...所以都好頭痛點算好>.<

如果同CHING一齊去買唔知2部有無得再平D
頁: [1] 2 3
查看完整版本: [持續更新]掙扎中 : Sony TV W950A 46" vs 55"

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。