kkch 發表於 2013-10-2 12:40

Shamshuipo 高明

有冇師兄知道Shamshuipo高明地址及電話?唔該!

billymud 發表於 2013-10-2 12:44

SSP mtr Apliu St. exit 一出轉左手方向,貼住shops 行, 必見 !

xianglan 發表於 2013-10-2 12:56

ching-23873111{:8_403:}

kkch 發表於 2013-10-2 14:09

xianglan 發表於 2013-10-2 12:56 static/image/common/back.gif
ching-23873111

Thx!

xianglan 發表於 2013-10-2 17:53

kkch 發表於 2013-10-2 14:09 static/image/common/back.gif
Thx!

no big deal!

JKC710 發表於 2013-10-14 16:13

岩岩打落高明問下d配件大約幾錢, 佢話唔好意思, 唔知wor, 跟住cut我線

真係臭串, 我唔會再幫襯佢~

billymud 發表於 2013-10-14 17:01

JKC710 發表於 2013-10-14 16:13 static/image/common/back.gif
岩岩打落高明問下d配件大約幾錢, 佢話唔好意思, 唔知wor, 跟住cut我線

真係臭串, 我唔會再幫襯佢~ ...

師兄,打 電話要講普 通話架。{:1_339:}
一係行入去,先放一疊金牛在佢櫃面才好開口問野。

jojo9326 發表於 2013-10-14 18:03

JKC710 發表於 2013-10-14 18:27

jojo9326 發表於 2013-10-14 18:03 static/image/common/back.gif
佢可能成日比同行打黎問價先會咁姐。平日去買野佢地都無咩。個收銀姐姐都好人架喎
(Post76 Android 手機 ...

就係個女人聽電話

dpcs 發表於 2013-10-14 18:45

又唔使火滾,間間舖都唔會在電話報價,
講得都係約價,6×× 千幾 等等。
要上門問。
頁: [1] 2
查看完整版本: Shamshuipo 高明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。