chuwing 發表於 2013-10-25 22:14

jackt 發表於 2013-10-25 20:07 static/image/common/back.gif
澳門呢道啲師兄唔太玩咁貴嘅電源線,又或者我識唔到啲玩線嘅師兄啦,所以冇乜機會試到! ...

如果有機會一定試下大南蛇;我唔識點講點形容;
總之就一試難忘;再試就實乾塘{:6_192:}

jackt 發表於 2013-10-25 22:37

chuwing 發表於 2013-10-25 22:14 static/image/common/back.gif
如果有機會一定試下大南蛇;我唔識點講點形容;
總之就一試難忘;再試就實乾塘...

唔諗住!唔諗住!唔諗住! {:6_204:}{:6_202:}{:6_201:}{:6_203:}

chuwing 發表於 2013-10-25 23:42

jackt 發表於 2013-10-25 22:37 static/image/common/back.gif
唔諗住!唔諗住!唔諗住!

Jackt兄:我套垃圾狗肉機之前用左果兩條金銀癬之後竟然可以開到十一點黎聽歌(平時八點多DD);
重要好好聲添;你話係味好很誇張?我曾經在HiFi 音響雜誌聽過一個名詞......無損!主編珍納小姐說:如果你套音響能夠開到110db都覺得舒服動聽;呡D代表你套機能夠百份百還原軟件訊息而冇添加任何雜質!
Jackt兄有機會一定要試下你套名器的底子呀{:6_222:}

jackt 發表於 2013-10-26 13:36

chuwing 發表於 2013-10-25 23:42 static/image/common/back.gif
Jackt兄:我套垃圾狗肉機之前用左果兩條金銀癬之後竟然可以開到十一點黎聽歌(平時八點多DD);
重要好好 ...

我都知道改善可以很多,我都好想有條金腳銀帶之類嘅毒蛇養吓呀!但時機未到呢!

不過,我估我依家都可以開到成 90db 左右,只係聽流行歌唔係太好啫!

當然有機會我都想試吓,但係可能要過番一兩年先回到氣!

chuwing 發表於 2013-10-26 15:29

jackt 發表於 2013-10-26 13:36 static/image/common/back.gif
我都知道改善可以很多,我都好想有條金腳銀帶之類嘅毒蛇養吓呀!但時機未到呢!

不過,我估我依家都可以 ...

慢慢來...你有ge{:8_395:}

chuwing 發表於 2013-10-30 18:20

bigair 發表於 2013-10-24 19:03 static/image/common/back.gif
好呀,唔該晒!

今日已經去代理借左兩條…….. 紅蟲….番來;不過借俾我個fan先;下星期幾你日間(10:00-18:00)可以?
約埋Robert大佬一齋去你處{:6_238:} 。
到時我帶多3條癬毛來探你{:6_222:}

bigair 發表於 2013-10-30 18:24

chuwing 發表於 2013-10-30 18:20 static/image/common/back.gif
今日已經去代理借左兩條…….. 紅蟲….番來;不過借俾我個fan先;下星期幾你日間(10:00-18:00)可以?
...

最好星期六,平日都得1500-1900{:6_178:}

chuwing 發表於 2013-10-30 18:35

bigair 發表於 2013-10-30 18:24 static/image/common/back.gif
最好星期六,平日都得1500-1900

咁平日啦

chuwing 發表於 2013-10-30 21:21

bigair 發表於 2013-10-30 18:24 static/image/common/back.gif
最好星期六,平日都得1500-1900

我問下Robert兄下星期幾時得?

bigair 發表於 2013-10-30 21:56

chuwing 發表於 2013-10-30 21:21 static/image/common/back.gif
我問下Robert兄下星期幾時得?

好呀,你地約好再話我知{:6_241:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11
查看完整版本: 威力登SPL1000Ultra 升級上DD+10

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。