chuwing 發表於 2013-9-30 23:46

七年之癢編之~~~技安夜探Q穴

有留意開靚仔技安的師兄們都知道技安六點後一定要回家湊豬;
因乜原因技安會忍心掉低D豬走去Q 穴搵Q姐偷食?
因為.....KK ; MK & SVS !
今晚技安帶埋個fan一齊去見識見識;
去到Q穴傳說中的耶穌和Q姐已經擺定隻功夫雄貓係處表演;
哈哈..之前一路都冇發覺....原來隻功夫雄貓咁堅;可能因為Q穴三件鎮山之寶給予功夫雄貓無限力量;拳拳到肉下下高潮!
功夫雄貓之後有....大鐵轆;忍者Ring ; 變形噹噹及王小龍緊接招呼我地;
每段細節都清晰連貫;低頻跟隨戲情在我身邊由下而上又由右至左遊走;更加突然間在梳化底打我Pat Pat 兩下;真係防不勝防!
大家下次有機會來探穴要小心小心!
完事後Q姐重播番兩首事後歌(CD兩聲度)安撫我重非常泯亂的豬心!
今次偷食真的又食又拎;臨走前Q姐&耶穌重教我們好多實戰理論添!
今晩真的眼界大開;Q姐的美貌另技安又重燃AV的性趣{:6_122:}

chuwing 發表於 2013-10-1 00:01

唔到你唔信.....Q姐真的有過人之處!
古語有云:廟細燈籠大;正好形容.....Q姐Q穴細細;竟然可以放得落三隻巨無霸!
重要教到佢地三隻言行一致!
配䏜{:6_162:} 配服{:6_162:}

qq1122yq 發表於 2013-10-1 00:28

時間緊迫招呼不周,多謝賞撻! {:1_338:}

p.s 叫埋明哥來分享吧

chuwing 發表於 2013-10-1 00:43

qq1122yq 發表於 2013-10-1 00:28 static/image/common/back.gif
時間緊迫招呼不周,多謝賞撻!

p.s 叫埋明哥來分享吧

招呼一流;十分滿意{:6_193:}
明哥已經搞到周身痕;聽日要出旺角買番D靚碟(頭先睇)止痕先掂呀{:6_192:}

robertnike 發表於 2013-10-1 02:44

chuwing 發表於 2013-10-1 00:43 static/image/common/back.gif
招呼一流;十分滿意
明哥已經搞到周身痕;聽日要出旺角買番D靚碟(頭先睇)止痕先掂呀{:6_192: ...

技安今晚爽死啦,唔係我細女起燒,我仆到來呀!

qq1122yq 發表於 2013-10-1 06:13

robertnike 發表於 2013-10-1 02:44 static/image/common/back.gif

你都爽過2次啦,日後仲有大把機會。。。只要你肯瀨! {:1_263:}

原明 發表於 2013-10-1 08:49

期待開雙(箱){:6_128:}

chuwing 發表於 2013-10-1 10:14

robertnike 發表於 2013-10-1 02:44 static/image/common/back.gif

琴晩番去心情重未平復;患了探穴後遣症;部機要愈開愈大聲是過引;
爆爆下勁到連走廊門都爆開埋呀........原來大聲得滯@震醒左豬老闆;
跟住技安要立即去Sleeping啦{:6_201:}

chuwing 發表於 2013-10-1 10:45

qq1122yq 發表於 2013-10-1 06:13 static/image/common/back.gif
你都爽過2次啦,日後仲有大把機會。。。只要你肯瀨!

Q姐:其實D師兄試過Q姐成名絕技.....*無悔三震* 之後;一定唔會後悔俾錢升級十仔{:6_174:} {:6_176:}

qq1122yq 發表於 2013-10-1 12:17

chuwing 發表於 2013-10-1 10:14 static/image/common/back.gif
琴晩番去心情重未平復;患了探穴後遣症;部機要愈開愈大聲是過引;
爆爆下勁到連走廊門都爆開埋呀....... ...

返到去都唔早喎,仲要爆咁夠彊! {:8_369:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 七年之癢編之~~~技安夜探Q穴

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。