petergood 發表於 2013-9-30 23:40

秋風起, 三蛇肥, 進補及時

今朝又繼續SET機, 硬係覺得欠咁D嘢, 於是走去鴨記搵老闆傾計, 老闆知我冇料, 好錫住我個荷包, 推薦三條佢叫入門級嘅電源線俾我, 不過我話高少少啦, 唔想煲好條線又要換, 又由頭煲過, 咁佢問我有幾多BUDGET, 我話唔知幾多先啱, 於是開個櫃, 任我揀, 真係無事出街小破財, 最後受唔住引誘, 帶咗三條WireWorld返屋企, 點解獨愛WireWorld?一來有CHING推介, 二來貪佢扁身, 易處理, 三來當時見到有個CHING大大一次過訂8條銀蛇, 重要打孖上, 真係好想睇吓佢有幾勁.

講多無謂, 放片

三蛇出洞

SHOW 一SHOW 條蛇腰先

再SHOW埋三個蛇頭
唔好話唔照顧個OPPO, 俾個PLATIUM頭你用, AMP同十字暫時用住SILVER+GOLD頭先, 唔好小氣

撏握手, 大家做個好朋友, 打個招呼先

6呎銀WireWorld+PLATIUM美式頭, 配OPPO105

5呎銀WireWorld+SILVER+GOLD美式頭, 配ONKYO 5010

5呎啡WireWorld+SILVER+GOLD美式頭, 配JL十仔

keke323 發表於 2013-9-30 23:46

恭喜 ching {:6_195:}{:6_196:}
真係睇到流晒口水 {:8_372:}

petergood 發表於 2013-9-30 23:47

新手唔識形容, 果然係強勁有力, 覺得部機完全順哂, 分析力大大加強, 本來今朝想搵HIFI老闆炸刑, 暫時都HOLD住, 個十仔完全受落, 要幾爆有幾爆.

SET機咁耐, 最開心今日

soalex 發表於 2013-10-1 00:40

petergood 發表於 2013-9-30 23:47 static/image/common/back.gif
新手唔識形容, 果然係強勁有力, 覺得部機完全順哂, 分析力大大加強, 本來今朝想搵HIFI老闆炸刑, 暫時都HOLD ...

師兄, 似乎WW缐合你系統{:1_335:}
WW重有好多野玩{:1_339:}

petergood 發表於 2013-10-1 10:54

soalex 發表於 2013-10-1 00:40 static/image/common/back.gif
師兄, 似乎WW缐合你系統
WW重有好多野玩

暫時可以玩住先,到我覺得有所不足時,應該係幾年後嘅事。

kairiip 發表於 2013-10-1 12:14

勁師兄,好羡慕啊。恭喜。{:6_195:}{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

yin912 發表於 2013-10-1 12:53

{:6_193:}{:6_193:}

bb2002 發表於 2013-10-1 13:25

師兄好重手{:1_351:}

jason1969 發表於 2013-10-1 13:26

Congratulation!{:6_195:}

samuel8892000 發表於 2013-10-1 20:24

師兄真識貨 WW係好嘢.
頁: [1] 2
查看完整版本: 秋風起, 三蛇肥, 進補及時

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。