leo25 發表於 2013-10-8 14:03

ilavbnm 發表於 2013-10-8 13:47 static/image/common/back.gif
喱樣我都明o既...
不過...買得比佢...自然想佢用啦...
睇下個袋...佢擺o係衣櫃入面...

"責" 到 "巢"都唔用又嘥左d {:8_395:}

ryanytwong 發表於 2013-10-8 14:05

黎個等價交換{:6_193:}

ilavbnm 發表於 2013-10-8 14:06

leo25 發表於 2013-10-8 14:03 static/image/common/back.gif
"責" 到 "巢"都唔用又嘥左d

所以...有時候可以等價交換都唔一定係壞事...{:6_176:}

danny-2000 發表於 2013-10-8 14:08

ilavbnm 發表於 2013-10-8 13:47 static/image/common/back.gif
喱樣我都明o既...

其實好簡單,你買一個貴個地球袋送比太太,佢就會拿最貴手袋放入匱筒底,平平地地球袋就日日用!{:1_343:} {:1_262:} {:1_260:}

ilavbnm 發表於 2013-10-8 14:08

ryanytwong 發表於 2013-10-8 14:05 static/image/common/back.gif
黎個等價交換

某程度上...我覺得都ok架...不過...我就唔work啫...{:6_136:}

leo25 發表於 2013-10-8 14:09

ilavbnm 發表於 2013-10-8 14:06 static/image/common/back.gif
所以...有時候可以等價交換都唔一定係壞事...

唔駛等價交換而有得買玩具就仲正 {:8_368:}

quntinchan 發表於 2013-10-8 14:13

喱樣我都明o既...

5緊要啦, 師兄.
送個依字頭$7xxx"吸塵機"或者過萬元"電飯煲"比佢, 等佢知道依家D電器有幾貴!

咁你以後就可以UPGRADE無止境.........哈,哈,哈,哈.......{:8_403:}

ilavbnm 發表於 2013-10-8 14:14

danny-2000 發表於 2013-10-8 14:08 static/image/common/back.gif
其實好簡單,你買一個貴個地球袋送比太太,佢就會拿最貴手袋放入匱筒底,平平地球就日日用! {: ...

果然係好"貧"友喎...{:6_136:}
其實個袋係我帶埋佢去揀(我邊識揀袋)
唔知佢係睇價錢...還是睇款
總之...當時我帶得佢入去...都預左3-4千落樓架啦
結果...買左喱個...但係又好少用...{:6_180:}

danny-2000 發表於 2013-10-8 14:15

buji 發表於 2013-10-1 10:01 static/image/common/back.gif
我就係最怕佢大個都係咁呢。。

醒目女,最後都由師兄找數!{:6_193:}

ilavbnm 發表於 2013-10-8 14:20

leo25 發表於 2013-10-8 14:09 static/image/common/back.gif
唔駛等價交換而有得買玩具就仲正

係就好囉...依家我想買套cyrus...雖然無話一定唔買得...但就依依哦哦...{:6_147:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: 批文

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。