muffy 發表於 2013-10-3 10:01

我已經cancel左order啦

muffy 發表於 2013-10-3 10:42

呢間野個態度好有問題, 我quote番一段:

"I think buying the W4R for $318.95 delivered with PRIORITY DEFEX all the way from the USA is an AWESOME deal! 99% of our customers think the same."

所有大寫係佢地寫架, 如果唔係幫朋友買我一定寸爆佢地
1. 自己唔講清楚要收shipping (否則點都會少D人訂, 因為香港水貨都係$2800, 差$300唔會個個上網訂)
2. 見多人order先黎收shipping (呢D真係最奸商)
3. 見你cancel order之後重要寸嘴, 好心你講句"noted with thanks"咪算囉...
結論: 以後black list呢間野

PCMM1 發表於 2013-10-3 10:53

dio 發表於 2013-10-3 03:14 static/image/common/back.gif
間公司咩都唔答..就咁CANCEL左PAYPAL張單..人渣..

Cancel PAYPAL order??
{:6_121:}

這樣也蝕了寄錢和收錢的來回服務費啊!!
(好像是3.5% + 3.5%)
{:6_153:}

Matt.P 發表於 2013-10-3 11:18

From earsolutions
Coupons cannot be combined. Only one per order. Earphone Solutions coupon cannot be combined with price match and special quotes.

老實說我看不出各位師兄嬲既原因 會唔會係根本無看清條款?

(Post76 Android 手機版送出)

sounddecision 發表於 2013-10-3 12:10

Update!
The current coupon:(FXTL) is an invalid or expired coupon code. The previously-entered coupon offer will be applied.{:1_336:}

muffy 發表於 2013-10-3 12:48

Matt.P 發表於 2013-10-3 11:18 static/image/common/back.gif
From earsolutions
Coupons cannot be combined. Only one per order. Earphone Solutions coupon cannot b ...

呢位師兄, 凡事唔好只看表面
佢地係開始收shipping之後更改左某D字眼
就算首頁都加左
"NO COUPON CODES ALLOWED
NO FREE INTERNATIONAL SHIPPING
WILL SHIP BY OCTOBER 3"
但個重點係之後先加, 如果佢地之前已經加左當然無得怪佢啦
(當然我無cap screen, 你可以話我吹水)
所以大家感覺不太良好係情有可原

dio 發表於 2013-10-3 14:55

dio 發表於 2013-10-3 14:59

muffy 發表於 2013-10-3 15:38

dio 發表於 2013-10-3 14:55 static/image/common/back.gif
我係買 1 SET.. 同已經完成過數的#1樓主師兄一樣情況..
你而家先買..睇到咩新條款都唔關我地當時事..

呢位師兄我同你情況一樣
算啦, 呢個世界咩人都有, 一樣米養百樣人, 稍安無噪...
你最後有無俾shipping? 我就cancel左, 因為幫人買既, 平得果小小寧願唔受氣

dio 發表於 2013-10-3 15:47

頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: 【號外】Westone W4R做緊特價

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。