quntinchan 發表於 2013-9-17 10:18

samuel8892000 發表於 2013-9-16 15:20 static/image/common/back.gif
其實809都唔錯吖 力水仲好過 828.唔玩4K够晒用.除非上5010.

Ching,
NR809 都拾扑"4K" ka!

quntinchan 發表於 2013-9-17 10:20

gikifk 發表於 2013-9-16 19:03 static/image/common/back.gif
最少都直4K

見到師兄個價錢都有返D安慰,
嘩, 樓上果位師兄話2-3K? 真係心都實埋!!

quntinchan 發表於 2013-9-17 10:23

小仲 發表於 2013-9-16 12:51 static/image/common/back.gif
咁悲。。。我用到佢出4K先換機喇。。。

Ching,
你5係都用緊809?
nr809係第一部拾扑 4k 輸出...........

小仲 發表於 2013-9-17 12:08

quntinchan 發表於 2013-9-17 10:23 static/image/common/back.gif
Ching,
你5係都用緊809?
nr809係第一部拾扑 4k 輸出...........

講係咁講,但係一"jar"新製式(e. g. HDMI 2.0), 换機先有籍口{:6_238:}

唔係d批文點出得到{:6_174:}
(Post76 Android 手機版送出)

bigair 發表於 2013-9-17 12:29

我都認為等新制出左先搵好d,除非壞機

bigair 發表於 2013-9-17 12:32

quntinchan 發表於 2013-9-17 10:20 static/image/common/back.gif
見到師兄個價錢都有返D安慰,
嘩, 樓上果位師兄話2-3K? 真係心都實埋!!

我估呢個係收機佬既價,私人交易會好好多,話晒809點都好過626,無理由仲平過佢掛

samuel8892000 發表於 2013-9-17 12:45

quntinchan 發表於 2013-9-17 10:18 static/image/common/back.gif
Ching,
NR809 都拾扑"4K" ka!

唔好意思 記錯咗809 拾扑4k的.

samuel8892000 發表於 2013-9-17 12:49

bigair 發表於 2013-9-17 12:32 static/image/common/back.gif
我估呢個係收機佬既價,私人交易會好好多,話晒809點都好過626,無理由仲平過佢掛 ...

上綱買如果唔急放.4k隨時得.話晒809仲好力水過828 功能又差不了多少.
放得809通常都會直上5010 唔會玩翻8系
頁: 1 [2]
查看完整版本: 請教價格

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。