nicebeebee 發表於 2013-9-16 23:54

買了一代,太重....{:6_209:}希望有得試機...再決定{:6_183:}

ayumi678 發表於 2013-9-17 00:41

又係D 玩一兩次就要放低既野 玩唔長{:8_391:}

rudi 發表於 2013-9-17 04:54

但上兩代隻野好好賣,睇黎有排出

keekee 發表於 2013-9-17 09:43

價錢都唔平喔{:6_192:}

Hulk 發表於 2013-9-18 12:02

Versa 發表於 2013-9-16 19:30 static/image/common/back.gif
我有T2,都係擺多過用... 頭戴式始終太麻煩,用之前攪一大輪...
幾輕都好,戴左上頭都會覺得重,除非真係做 ...

師兄,其實畫質如何?(似戲院畫質??),感覺屏幕有幾大??另外點接player??HDMI插住???

Versa 發表於 2013-9-18 18:43

Hulk 發表於 2013-9-18 12:02 static/image/common/back.gif
師兄,其實畫質如何?(似戲院畫質??),感覺屏幕有幾大??另外點接player??HDMI插住??? ...

感覺似戲院睇戲,似幾多百吋畫面我就唔識計了,志在睇3D效果,但畫質其實一般。
如戴眼鏡就更麻煩,移少少位就見到有的重影(左右畫面不能完全重叠)雖然有屈光功能,但我200度近視都覺得唔太work(可能係我個人問題)

接法... 如果BD player 或av amp 有兩個HDMI output,可一個接TV,另一個接T3跟機個HDMI box。
如BD player 得一個hdmi,則BD player先output 到T3 HDMI box,T3有HDMI pass through 功能再output出TV

indesign 發表於 2013-9-19 11:42

解像度如都係只出720p 就無吸引力 !

Hulk 發表於 2013-9-19 15:38

Versa 發表於 2013-9-18 18:43 static/image/common/back.gif
感覺似戲院睇戲,似幾多百吋畫面我就唔識計了,志在睇3D效果,但畫質其實一般。
如戴眼鏡就更麻煩,移少 ...

thx{:1_245:} 唔知邊道重有得試??昨日去沙田sony都冇得試,小弟有d興趣{:1_333:}

Hon 發表於 2013-10-5 09:52

今日落銅記睇下有無得試先...

簡介就好吸引, 但個價...一D都唔吸引.

Hulk 發表於 2014-1-17 15:24

有冇人買左T3??
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Sony 推出全新頭戴式顯示器 HMZ-T3 (新聞中心資訊)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。