jackt 發表於 2013-9-13 14:53

nicknick 發表於 2013-9-13 14:18 static/image/common/back.gif
小弟正在用5509+nuforce多聲道後級,冇投訴,
nuforce最近出了AVP-18的7.1多聲道前級,價錢HK$8900較550 ...

我聽過 AVP-18 做兩聲道解碼前級,都係 Nuforce 兩聲道嘅聲底,有唔錯嘅表現。

我依家嘅處境同 nicknick兄一樣,已經用了全部平衡線,如果要轉,又要買過啲線,舊嘅又浪費,所以好希望 Nuforce 可以出部真平衡嘅前級,我就一定會捧埸。

yuppi 發表於 2013-9-13 15:31

ykluk 發表於 2013-9-13 14:16 static/image/common/back.gif
唔使咁多錢啦, 六號枱好介紹~~!!!

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid= ...

不過 15xxx 係全新

nicknick 發表於 2013-9-13 15:34

ykluk 發表於 2013-9-13 14:37 static/image/common/back.gif
你真係中晒nuforce毒喇~~!!!

nuforce平靚正,我又窮買唔起歐美hi-end貴機嘛! {:6_175:}

ykluk 發表於 2013-9-13 15:36

yuppi 發表於 2013-9-13 15:31 static/image/common/back.gif
不過 15xxx 係全新

信我啦, edmond部5509喺今年8月買, 以佢為人我估佢都未必開多過10次, 超抵~~!! {:6_193:}

ykluk 發表於 2013-9-13 15:38

nicknick 發表於 2013-9-13 15:34 static/image/common/back.gif
nuforce平靚正,我又窮買唔起歐美hi-end貴機嘛!

你窮, 但你掛住麥哲倫~~!! {:8_368:}

我都心思思想試nuforce....不過無銀唔敢試住......{:8_395:}

sunny.hung 發表於 2013-9-13 17:14

yuppi 發表於 2013-9-13 12:37 static/image/common/back.gif
5010 如果玩 5.1 每聲道行雙 DAC, 目前日系機中只有 AVP 同 5010 係用呢個方法....

Yuppi Ching (5010 如果玩 5.1 每聲道行雙 DAC) 呢句唔明我都用5010 {:8_387:} thanks

nicknick 發表於 2013-9-13 17:47

ykluk 發表於 2013-9-13 15:38 static/image/common/back.gif
你窮, 但你掛住麥哲倫~~!!

我都心思思想試nuforce....不過無銀唔敢試住.........

麥哲倫係邊位?{:6_175:}

試下啦,我幫你同代理講價!
黎緊仲會出一部中高階多聲道後級,價錢會平D~{:6_222:}

yuppi 發表於 2013-9-13 17:52

sunny.hung 發表於 2013-9-13 17:14 static/image/common/back.gif
Yuppi Ching (5010 如果玩 5.1 每聲道行雙 DAC) 呢句唔明我都用5010thanks

呢個功能係自動

mantam121 發表於 2013-9-13 19:08

nicknick 發表於 2013-9-13 14:18 static/image/common/back.gif
小弟正在用5509+nuforce多聲道後級,冇投訴,
nuforce最近出了AVP-18的7.1多聲道前級,價錢HK$8900較550 ...

師兄,nuforce邊到有得試?{:6_212:}

ykluk 發表於 2013-9-13 19:13

nicknick 發表於 2013-9-13 17:47 static/image/common/back.gif
麥哲倫係邊位?

試下啦,我幫你同代理講價!

家下我同你都一樣.....儲錢中......{:6_148:}

未有銀彈唔會周圍出動住, 費時心掛掛又身痕痕.....{:6_136:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 5010 or 5509+後級???

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。