bigair 發表於 2013-9-7 19:15

俾人毒得多的後果,開始中意重口味(Velodyne DD15+)

開始有戲院feel啦,不過唔係好識玩佢,似俾佢玩多{:6_229:}
呢隻DD15+真係唔簡單,初初以為食唔落,好驚會boom, 一直都唔敢玩大過12"
先做個簡單既auto setup,成屋企震晒,直頭有呼吸唔到既感覺,仲要等佢cal十幾廿下,每一下都好驚俾人投訴,呢個時候先知佢真係好堅,好担心買錯野,心諗咁boom點用{:6_192:}
setup完後,即開片試下,奇怪反而覺得無料到,只係俾平時好少少,所以話我真係唔識玩佢,後來加大vol試下,黎料啦{:6_216:} ,畫面內所有重既物件都feel到佢既重量{:6_200:} ,有力量但唔會boom,反而我以前隻入門Elac仲boom得利害
玩左兩個星期,依家把聲靚左實在左,我同太座都好滿意{:6_193:}

呢隻十仔真係好堅,開大聲都唔會有諧震,個EQ又勁專業,想玩咩品味都可以較到,玩潛又得,玩punch又得,速度快而不會過量,真係貴得有道理{:6_193:}

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1267521_10201258413736438_402906546_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1271997_10201258413896442_130034944_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016004_10201258414016445_726164110_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1267894_10201258414776464_1504100780_o.jpg

關大爺 發表於 2013-9-7 19:21

嘩...正{:6_193:}
{:6_195:}{:6_212:}

lai71072 發表於 2013-9-7 19:36

正到冇人有!

keke323 發表於 2013-9-7 20:12

恭喜 {:6_195:}{:6_196:}
咁 ching 之前隻 MK 點處置 ? 唔通玩埋雙十 {:9_422:}

bigair 發表於 2013-9-7 20:14

keke323 發表於 2013-9-7 20:12 static/image/common/back.gif
恭喜
咁 ching 之前隻 MK 點處置 ? 唔通玩埋雙十

係呀,玩雙十{:6_122:}

pac 發表於 2013-9-7 20:18

依隻野如果你肯去硏究,自己調較後的效果會嚇親你。但如果你唔識去調較,佢會玩死你{:6_174:} 恭喜師兄加入DD15+行列{:6_195:}

pac 發表於 2013-9-7 20:20

依隻野如果你肯去硏究,自己調較後的效果會嚇親你。但如果你唔識去調較,佢會玩死你{:6_174:} 恭喜師兄加入DD15+行列{:6_195:}

pac 發表於 2013-9-7 20:21

guly 發表於 2013-9-7 20:21

超正{:6_195:}{:6_196:}

pclai2000 發表於 2013-9-7 20:38

正嘢。。恭喜哂{:6_195:}
(Post76 Android 手機版送出)
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 俾人毒得多的後果,開始中意重口味(Velodyne DD15+)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。