linchuen 發表於 2013-8-31 11:48

新金+銀插頭

前日放假無嘢做,又走落ssp行吓
行咗陣,比我見到star出咗幾款電源插頭
佢係用MK頭同瑞士IEC頭做外殼,裏面就鍍金+銀/銀+銠
整睇外表已夠殺食,同furutech有得揮
所以小弟就二話不說就買咗金+銀比條紫蛇用

回家一插落電腦開聲
我又waaa咗出來,原因我聽嘅時候已昰23:30,家人已睡,只能細聲聽.
雖然好細聲聽, 但我都聽得出d detail 如揭琴譜,口'leem'住嘴脣,
弦樂上落弓,etc. 最正係聽classical工整但不失音樂感

寫住咁多先~ 遲d再試埋銀+銠,相信比source/TV會幾okay

ykluk 發表於 2013-8-31 12:05

STAR都出英頭, 咁第時又多一個選擇~~!! {:6_193:}

CHING有無個英頭既內涵睇睇~~?? 想知佢入到幾粗既線~~?? {:9_419:}

同埋最重要既....佢賣幾銀~~?? {:9_419:}

szetojason 發表於 2013-8-31 12:07

正wo.唔知大約幾多$呢?
(Post76 Android 手機版送出)

malretep 發表於 2013-8-31 12:15

szetojason 發表於 2013-8-31 12:07
正wo.唔知大約幾多$呢?
(Post76 Android 手機版送出)

幾多錢??大約頭尾多少??

Stanley5387 發表於 2013-8-31 12:15

The price is the main point ...... so how about it? {:6_141:}

linchuen 發表於 2013-8-31 12:25

iec: 220, mk plug: 290. 今晚回家影,基本上裹面同mk一樣

ropresident 發表於 2013-8-31 12:32

姐係入唔到粗線{:6_223:}

ykluk 發表於 2013-8-31 12:41

ropresident 發表於 2013-8-31 12:32 static/image/common/back.gif
姐係入唔到粗線

等睇相先啦, 除咗裡面, 個入線位都好緊要既....{:9_428:}

ropresident 發表於 2013-8-31 13:12

ykluk 發表於 2013-8-31 12:41 static/image/common/back.gif
等睇相先啦, 除咗裡面, 個入線位都好緊要既....

嗯,如果有d廠出返類似古河咁既質素英插,價錢又唔洗咁貴就好啦{:6_212:}

SonusMaster 發表於 2013-8-31 13:28

咦!不錯,正打算替家裡一些DIY線材換上Star MK
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 新金+銀插頭

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。