DVD迷 發表於 2009-7-29 23:40

今日終於都取到 T-600 了!!!

嘩~今日多得個同事個朋友把12吋人偶 T-600 讓步給小弟,之前無訂到,因為怕無錢,加上當時又不知道買唔買好,所以當我想入呢隻時,誰知道原來全數售罄了.
所以今日終於都比我買到了,多得同事那個好朋友的,今日能取到 T-600...十分開心地流口水回到家裏的,不過可動性唔高,但係真的好靚同好型,又高大威猛,上色一流,和鐵甲奇俠一樣有金屬感,要港幣壹仟零伍拾元正.

DVD迷 發表於 2009-7-29 23:41

再來多幾張先...{:6_139:}

josephm 發表於 2009-7-29 23:43

Cool!
千金難買心頭好!恭喜!

knight 發表於 2009-7-30 00:17

恭喜~!

DVD迷 發表於 2009-7-30 00:18

Cool!
千金難買心頭好!恭喜!
josephm 發表於 2009-7-29 23:43 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
對,好彩個天都幫我,所以齊可以草到我最愛的十二吋偶了.{:6_139:}
下月有好多新貨到,下月真頭痛了,因為三隻只能買到其中一隻...{:6_159:}
哥布拉 (尋日出咗了,大約九佰幾蚊)

Biohazard 5 - Chris Redfield (BSAA)

Biohazard 5 - Sheva Alomar (BSAA)

君子協定 發表於 2009-7-30 00:46

真係好真呀重好正{:6_128:}

chrisfd7695 發表於 2009-7-30 00:52

恭喜{:6_149:}
鍾意,沒辦法!
貴一貴都要買啦!

johnny1 發表於 2009-7-30 01:54

恭喜{:6_157:}

747-300 發表於 2009-7-30 09:21

T-600真係正呀!! 好真實呀! DVD迷兄Chris Redfield (BSAA)哩個12吋人偶係唔係下個月出呀?? 邊到有得買呀?? thx!!

kennykky 發表於 2009-7-30 12:46

唔知點解硬係覺得唔係好似
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 今日終於都取到 T-600 了!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。