yuppi 發表於 2013-8-25 20:49

ww1338 發表於 2013-8-25 20:19 static/image/common/back.gif
己退款算了,祇是想其它ching小心水貨,做好功課!上次我都有提過,原來pioneer香港代理(打電話問)如果 ...

其實如果肯退款, 亦證明佢地肯負責任{:6_193:}

而你打算再同佢地買機亦代表你對佢地有信心.

bigair 發表於 2013-8-25 21:59

ww1338 發表於 2013-8-25 18:02 static/image/common/back.gif
老兄,我好心提醒人買呢個型號牌子的水貨時小心有問題(並不是不可使用),而沒有講其它產品有問題,你話 ...

我都遇過買oppo 103,買返黎發覺兩層膠紙,打開後,機頂用清潔濟抹過,hdmi位有花痕,明顯係用過的,打返去問,佢地即時同我換部新既,有時佢地出貨都唔知件貨係好唔好,肯認頭已于錯了

ww1338 發表於 2013-8-25 22:38

bigair 發表於 2013-8-25 21:59 static/image/common/back.gif
我都遇過買oppo 103,買返黎發覺兩層膠紙,打開後,機頂用清潔濟抹過,hdmi位有花痕,明顯係用過的,打返 ...

最初他們唔想換2010部机,後來即場打去Y記陳列室問過搖控器字體光度(陳列室條極品唔想答架),後來証明有問題先至話換ONKYO其它型號,再後來就是無貨比人先退款呀{:1_331:} 。

ww1338 發表於 2013-8-25 22:49

yuppi 發表於 2013-8-25 20:49 static/image/common/back.gif
其實如果肯退款, 亦證明佢地肯負責任

而你打算再同佢地買機亦代表你對佢地有信心. ...

最主要 KRELL300I合併多CHING用過一般時間都話無問題,價錢同正行差4-5K,兩聲道機不易壞,所以都想…想下先,因無其它CHING有米,希望落下價{:6_212:}

bigair 發表於 2013-8-25 22:54

ww1338 發表於 2013-8-25 22:38 static/image/common/back.gif
最初他們唔想換2010部机,後來即場打去Y記陳列室問過搖控器字體光度(陳列室條極品唔想答架),後來証明 ...

肯退款都算好啦,下次小心d{:6_142:}

uchifong 發表於 2013-8-26 23:10

ww1338 發表於 2013-8-25 18:02 static/image/common/back.gif
老兄,我好心提醒人買呢個型號牌子的水貨時小心有問題(並不是不可使用),而沒有講其它產品有問題,你話 ...

第一。。。我唔係打手
第二。。。在你講s300i 水機之前。。。我都仲未知你講緊邊間
第三。。。講d 唔講d 確實會做成好多不必要的誤會。。。so係有心提醒其他ching...就應該說明事件。等佢地自己分析。。而唔係講完一句請小心就閃人。。。。換個位置。當有心買野ge ching睇到你呢句野應該比d 咩反應好?。。。發生咩事都唔知。小心d咩?。。。係事實怕咩講?。。真係怕ge 就直接唔好提。。。。
。。。

uchifong 發表於 2013-8-26 23:17

ww1338 發表於 2013-8-25 22:49 static/image/common/back.gif
最主要 KRELL300I合併多CHING用過一般時間都話無問題,價錢同正行差4-5K,兩聲道機不易壞,所以都想…想 ...

買s300i 又想平d...其實唔一定要幫襯水貨店的。。。。。有地方可以賣平d...只貴水貨2k。。。保正行貨正品

ww1338 發表於 2013-8-27 10:39

uchifong 發表於 2013-8-26 23:17 static/image/common/back.gif
買s300i 又想平d...其實唔一定要幫襯水貨店的。。。。。有地方可以賣平d...只貴水貨2k。。。保正行貨正品 ...

收到!請問边到可以睇睇.
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 現在買 YAMAHA RX-1020 會唔會OUT左D 呢?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。