keke323 發表於 2013-8-26 12:06

leoleoc 發表於 2013-8-26 12:04 static/image/common/back.gif
是一間本人買了多次的直銷店,比小量訂金,送貨到家比尾數,
如去市面連鎖店識人買,簽卡減銀行優惠,都 ...

咁大鑊 {:8_369:}

civic1217 發表於 2013-8-27 20:46

我都諗住今個月內入手{:1_352:}

Coker 發表於 2013-8-27 21:46

civic1217 發表於 2013-8-27 20:46 static/image/common/back.gif
我都諗住今個月內入手

時間無多了!

civic1217 發表於 2013-8-27 21:55

Coker 發表於 2013-8-27 21:46 static/image/common/back.gif
時間無多了!

就係時間無多
所以各位有冇邊間好介紹?{:1_352:}
現金或分期邊間最抵玩呢?

Coker 發表於 2013-8-27 21:59

civic1217 發表於 2013-8-27 21:55 static/image/common/back.gif
就係時間無多
所以各位有冇邊間好介紹?
現金或分期邊間最抵玩呢? ...

小心有d鋪扣起禮品,因為sony話Bd player 係跟tv package 送上門,不是去cs 取的。

civic1217 發表於 2013-8-27 22:19

Coker 發表於 2013-8-27 21:59 static/image/common/back.gif
小心有d鋪扣起禮品,因為sony話Bd player 係跟tv package 送上門,不是去cs 取的。 ...

如果分期係咪會貴好多呢?
我見上網D報價全部都係CASH價{:1_352:}

altezzase 發表於 2013-8-29 11:57

已經買左46" W950
HKD18,200/12期
送BLUERAY S5100
HKD2,000 COUPON同額外2副3D眼鏡要上行換
另上網登記埋SONY 7折延長保3年 HKD1,827 (共5年3個月,全包) ,出面FORTRESS 3年要3XXX{:8_401:}

0光0死{:8_368:}
早上買, 即日下午送貨及安裝...勁快手

阿Gong 發表於 2013-9-9 15:26

46W950應該已減價
如果 Sxny 46W950 VS Pana 47WT60,又應該點比較好呢?15 16中…

MarkKwok 發表於 2013-9-9 21:05

阿Gong 發表於 2013-9-9 15:26 static/image/common/back.gif
46W950應該已減價
如果 Sxny 46W950 VS Pana 47WT60,又應該點比較好呢?15 16中…

47WT60 {:6_193:}

little.cheung 發表於 2013-9-10 01:17

阿Gong 發表於 2013-9-9 15:26 static/image/common/back.gif
46W950應該已減價

師兄唔知邊道入手分期最平同幾$呢? 想Weekend入手{:6_122:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: [集思廣益] 請問邊度買sony 46" w950平?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。