yin912 發表於 2013-8-20 19:31

想換條屎比十仔用

想換條屎比十仔用,我會整條紅腸比佢,頭尾未知用咩?洗唔洗加多條屎比佢用下呢?
thx all ching

louis001 發表於 2013-8-20 19:35

十仔唔駛加屎都得 用金頭尾或普通銅頭尾亦可{:6_182:}

yin912 發表於 2013-8-20 19:41

louis001 發表於 2013-8-20 19:35 static/image/common/back.gif
十仔唔駛加屎都得 用金頭尾或普通銅頭尾亦可

{:6_193:} thx ching

louis001 發表於 2013-8-20 19:45

yin912 發表於 2013-8-20 19:41 static/image/common/back.gif
thx ching

唔駛客氣 我十仔都用緊 金頭紅腸 {:6_174:}
本來呢條係俾AMP 用 俾的壞朋友毒害 插左另一條
佢先淪落到俾十仔用姐{:6_125:}不過效果又估唔到係出奇好 {:6_182:}

MarkKwok 發表於 2013-8-20 21:45

十仔用唔使加屎啦,有d浪費,紅腸已很正!{:6_193:}

yin912 發表於 2013-8-20 21:56

MarkKwok 發表於 2013-8-20 21:45 static/image/common/back.gif
十仔用唔使加屎啦,有d浪費,紅腸已很正!

{:6_193:}

hkmmo 發表於 2013-8-20 23:31

louis001 發表於 2013-8-20 19:45 static/image/common/back.gif
唔駛客氣 我十仔都用緊 金頭紅腸   
本來呢條係俾AMP 用 俾的壞朋友毒害 插左另一條
佢先淪落到 ...

師兄部751插緊條咩好野先

louis001 發表於 2013-8-21 00:30

hkmmo 發表於 2013-8-20 23:31 static/image/common/back.gif
師兄部751插緊條咩好野先

咪就係加左鉑金屎加埋冰鮮左既金頭紅腸囉 {:6_129:}
的朋友話 借我反下 點會咁易出事丫 {:6_138:}
禾又入世未深信的朋友 {:6_136:}咪借返去反下囉
點知 {:6_123:}真係抆唔返出黎呀{:6_140:}

keekee 發表於 2013-8-21 10:44

野唔可以亂食,機唔可以亂插呀{:6_192:}

小瑟 發表於 2013-8-21 10:45

sub仔要有力,換紅銅平靚正。{:6_193:}

不過唔岩例架,有咩事唔好懶我呀。{:6_195:}{:6_195:}{:6_195:}
(Post76 Android 手機版送出)
頁: [1]
查看完整版本: 想換條屎比十仔用

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。