edmondto 發表於 2013-8-15 13:01

751BD VS 752BD

ching, what the difference of 751bd and 752bd {:8_387:}

肥仔樂 發表於 2013-8-15 13:21

AV野..有新買新

apple1984 發表於 2013-8-15 14:06

752多左4k support, remote亦改良左{:6_238:}

keekee 發表於 2013-8-15 15:05

分別就大啦{:6_211:}
751可以downgrade firmware邊全區同玩埋睇ISO檔案,752唔使諗。
我自己用緊752都系咁講。

apple1984 發表於 2013-8-15 15:27

keekee 發表於 2013-8-15 15:05 static/image/common/back.gif
分別就大啦
751可以downgrade firmware邊全區同玩埋睇ISO檔案,752唔使諗。
我自己用緊752都系咁 ...

c兄downgrade左後, 係米仍然有部份mkv file播不到/飛唔到chapter?

小弟已經知道點downgrade, 但係仲15/16中{:8_365:}

POWER 發表於 2013-8-15 15:28

keekee 發表於 2013-8-15 15:05 static/image/common/back.gif
分別就大啦
我自己用緊752都系咁 ...

CHING有冇用752玩FILE嫁?

請問CHING用咩軟件轉檔?

3D BDMV係咪PLAY唔到呢? THX{:6_211:}

keekee 發表於 2013-8-15 15:33

apple1984 發表於 2013-8-15 15:27 static/image/common/back.gif
c兄downgrade左後, 係米仍然有部份mkv file播不到/飛唔到chapter?

小弟已經知道點downgrade, 但係仲15/1 ...

我都系用緊752喳,所以我都無得試751個downgrade,要等D親身經驗過既師兄先可以答到你。{:6_202:}

keekee 發表於 2013-8-15 15:36

POWER 發表於 2013-8-15 15:28 static/image/common/back.gif

比較少玩File,但系試過d普通MP4、MKV系得既。師兄有無地方介紹可以download個3D BDMV來試下。{:6_175:}

POWER 發表於 2013-8-15 15:40

keekee 發表於 2013-8-15 15:36 static/image/common/back.gif
比較少玩File,但系試過d普通MP4、MKV系得既。師兄有無地方介紹可以download個3D BDMV來試下。...

我自己用碟轉出黎炸~

試過轉隻3D既BD出BDMV,但PLAY唔到,黑左畫面

都試過轉MKV,但質素差左好多~

返去試下轉隻2D出BDMV先~

apple1984 發表於 2013-8-15 15:41

POWER 發表於 2013-8-15 15:28 static/image/common/back.gif

我部係751, 主要睇mkv同dvd iso, 多數用mkv merge, 至於BDMV抱歉我都冇乜經驗{:6_162:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 751BD VS 752BD

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。