petergood 發表於 2013-8-14 14:20

星期六去咗太陽敗家 (45層 - hifi櫃到)

經ching介紹, 去到剛好就係播緊套KEF, 可能聽CHING講多, 先入為主, 聽嚟聽去, 都係揀咗KEF的R系列. (除咗後置用咗T)

除咗主音綫同電源綫, 全套換哂,
Onkyo TX-NR5010
OPPO 105
KEF R700, R200C, T101
JL110
加埋hdmi x 2, 音頻綫

JL110佢冇做, 不過會幫我找阿二.價錢還可以.

咁就敗咗.........

因為揀咗香港冇嘅Rose Wood Color, 要訂貨.

cth516 發表於 2013-8-14 15:04

有錢真好, 恭喜師兄{:6_195:} {:6_212:}

petergood 發表於 2013-8-14 15:19

cth516 發表於 2013-8-14 15:04 static/image/common/back.gif
有錢真好, 恭喜師兄

不是嘞, 儲咗好耐嫁.買車又唔夠, 供樓更唔駛講啦.唯有.....

maptin1234 發表於 2013-8-14 15:20

太陽搬左後面間新鋪都未有時間上去睇下{:8_395:}

eddiehuihk 發表於 2013-8-14 15:23

恭喜師兄{:6_193:},不過你用既錢都夠買架2手車{:6_134:}
(Post76 Android 手機版送出)

louis001 發表於 2013-8-14 15:27

恭喜師兄 {:6_195:}偉哥考考人 如果得間實盡心盡力黎毒你
睇師兄套野就知道佢幾落力毒你 有排享受 {:6_193:}

petergood 發表於 2013-8-14 15:29

maptin1234 發表於 2013-8-14 15:20 static/image/common/back.gif
太陽搬左後面間新鋪都未有時間上去睇下

搬咗去 1629.

petergood 發表於 2013-8-14 15:36

louis001 發表於 2013-8-14 15:27 static/image/common/back.gif
恭喜師兄   偉哥考考人 如果得間實盡心盡力黎毒你
睇師兄套野就知道佢幾落力毒你 有排享受 {:6_19 ...

佢又冇向我加毒喎, 因為我已經在這帶毒在身.我係先有個稿, 在這請教各師兄, 改了個十仔同個amp, 拎個list去搵佢, 佢睇過都確認各師兄分析得好, 我身痕問佢可唔可以再升高小小, 佢都話唔駛.(可能佢睇得出我已數盡)

計完哂數, 佢重減多幾舊水俾我當俾師傅鑽牆, 拉綫, 掛後置.我又再屈多佢隻上網手指.

petergood 發表於 2013-8-14 15:47

eddiehuihk 發表於 2013-8-14 15:23 static/image/common/back.gif
恭喜師兄,不過你用既錢都夠買架2手車
(Post76 Android 手機版送出) ...

朋友剛買架二手Jazz, 六七年車都過十餅呀.不過我己經有架 Corolla.嗱, 睇吓正唔正.

louis001 發表於 2013-8-14 15:55

petergood 發表於 2013-8-14 15:36 static/image/common/back.gif
佢又冇向我加毒喎, 因為我已經在這帶毒在身.我係先有個稿, 在這請教各師兄, 改了個十仔同個amp, 拎個li ...

最重要係恭喜師兄搵到心頭好麻 {:6_193:}

頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 星期六去咗太陽敗家 (45層 - hifi櫃到)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。