原明 發表於 2013-8-26 20:34

身痕就真{:9_407:}

alex.wong06 發表於 2013-8-26 23:41

Apple Airport extreme

Fabregas 發表於 2013-9-23 23:36

我都啱啱賣咗 Asus RT-AC66U, 的確好快!
不過穩定性又無傳說中咁好!

fungl 發表於 2013-9-24 07:53

Oh, really??!!

原明 發表於 2013-9-24 08:25

Fabregas 發表於 2013-9-23 23:36 static/image/common/back.gif
我都啱啱賣咗 Asus RT-AC66U, 的確好快!
不過穩定性又無傳說中咁好!

無線定有線?

ming 發表於 2013-9-24 11:58

我部ac66u超穩定
無hang過 無斷過

fungl 發表於 2013-9-24 14:08

ming 發表於 2013-9-24 11:58 static/image/common/back.gif
我部ac66u超穩定
無hang過 無斷過

Ming Sir,
It's okay, maybe different stock, different problem only...but thank you for ur suggestion!!{:8_387:}

And finally, I bought the Linksys EA6300, becoz the space... it's so far so good la......
Still not try the USB port for connect HDD...

Fabregas 發表於 2013-9-24 16:53

原明 發表於 2013-9-24 08:25 static/image/common/back.gif
無線定有線?

我只用無線, 用咗幾日都試過斷幾次線, 不過近一兩日就穩定咗好多, router都要煲機?
速度真係快, 我用PCCW 300M, router係廳, 係房用手指都有~250M!

Fabregas 發表於 2013-9-24 16:55

ming 發表於 2013-9-24 11:58 static/image/common/back.gif
我部ac66u超穩定
無hang過 無斷過

請問師兄個 firmware 係咪要不停更新?
見AC66U 個 firmware 都更新得幾頻密!

ming 發表於 2013-9-24 18:44

Fabregas 發表於 2013-9-24 16:55 static/image/common/back.gif
請問師兄個 firmware 係咪要不停更新?
見AC66U 個 firmware 都更新得幾頻密!

我有新FW就更新

無線如果屋企多牆 接收一定無咁好
我都要加隻AP係廳
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Any C-Hing using Gigabit WAN port router?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。