Rakehell 發表於 2013-8-12 19:27

純粹吹下水 ... 視聽展買唔到 A , 買左 B ~

星期六一仆入去 (仆鬼咩 ! 慢慢蠕動咋 , 四百人排緊隊喎 !) , 係, 我認我第一時間去禾味"隆" ,
但係大家都知一定係失望而回啦 .
無錯 , 個阿姐一句話賣晒 , 之後所有野都聽唔入耳 , 斷左片. {:6_161:}

之後行行行 ... 去左 Audioquest 買左隻 Sub----------X 咋. $360.我見貴過二手價少少 , 一入無妨丫我呢D新手 ~{:6_180:}

之後去左 Denon , 我已經無望個 ABC 靚女 , 費事俾人話我宅 ... 但佢主動行過黎同我講幾句野 ... 呢下心情真係好左{:6_177:}

之後去左 MS , 聽個 Sale 老兄吹吹吹 , 吹到個 $2999 濾波拖板 MS-EO2 送兩條線鬼咁抵 , 真係有一下想拎咭出黎打包 ... 可惜我自知新手 , 買黎真係得個"托" 同俾老板片...
行過兩步 (真係兩步 only) , 睇到隻 P80 濾波拖板賣 $1380 送呢樣果樣又屎又鐘又Dock , 又見佢濾波示範同 EO2 唔差得遠 , 未有做功課情況下一野就俾左錢喇 {:6_165:}

途中聽到有間播 Eagles 既歌 , 真係要整佢個制 , 咁拆就唔好播啦 !!! 講真 , 可能我木耳得太緊要 , 又可能太多人 , 我覺得好多毒氣室質素低到我真係唔信 , 我唔明做咩有咁多人可以坐晒聽成首歌. (我唔係玩野 , 可能我真係唔識貨 , 請指正).

返到屋企先得閒 search 返隻 MS HD P80 係咩 Comment.奇怪地 ... 有人講話 : MS 野無乜人用架. 有人話曾經有AB示範Event 覺得好正面 .

未得閒玩住 , 所以未知買到平野定係踩左地雷 Lu ~~~~

andyleung66 發表於 2013-8-12 21:47

{:9_404:}{:9_404:}{:9_404:}

stjo 發表於 2013-8-12 22:24

MS有一個職員,可能都幾高級,sell嘢的態度都好吋,好似唔買佢d産品就係唔識貨咁。

wai.com 發表於 2013-8-13 00:02

有斬獲{:6_193:} {:6_195:}

kelvin2517 發表於 2013-8-13 00:07

stjo 發表於 2013-8-12 22:24 static/image/common/back.gif
MS有一個職員,可能都幾高級,sell嘢的態度都好吋,好似唔買佢d産品就係唔識貨咁。 ...

我覺得掉反轉似D

識貨就...........

Rakehell 發表於 2013-8-13 00:38

Wahaha , 咁都有分加 , 多謝師兄 !~{:6_174:}

louis001 發表於 2013-8-13 00:43

恭喜師兄有斬獲 得閒出返個包膠等我地參考下 {:6_182:}

billy829 發表於 2013-8-13 04:45

{:6_195:}

Stanley5387 發表於 2013-8-13 08:12

Rakehell 發表於 2013-8-13 00:38 static/image/common/back.gif
Wahaha , 咁都有分加 , 多謝師兄 !~

因為我撑你講嘅毒氣室言論嗎! {:6_193:}

dpcs 發表於 2013-8-13 09:12

我係第一次去影音展。好認同師兄,啲毒氣室唔吸引,聽一陣就就番出來。
頁: [1] 2
查看完整版本: 純粹吹下水 ... 視聽展買唔到 A , 買左 B ~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。