Cheong448 發表於 2013-8-12 21:58

阿正 發表於 2013-8-12 20:31 static/image/common/back.gif
just normal LPCD , ok ka

{:6_178:} {:8_395:} 好似又幾正{:6_177:}

radhk 發表於 2013-8-12 22:54

我都好好彩, 年年都可以去.

35ti 發表於 2013-8-13 08:48

阿正 發表於 2013-8-12 20:31 static/image/common/back.gif

Thank you 正哥!
真係未見過!

因當年好似無套票賣的,2004第一年更是憑門票到會埸內某一地點换SACD的!
不是買票就同時拿到SACD的!

不知有無2005年LPCD45版本???

阿正 發表於 2013-8-13 10:18

35ti 發表於 2013-8-13 08:48 static/image/common/back.gif
真係未見過!

客气鉄人兄、2005LPCD 我沒有、我張只是sacd 仲要冇封面、遲下再入番張

jack331 發表於 2013-8-18 22:48

man641 發表於 2013-8-12 15:16 static/image/common/back.gif
最難找是2004LPCD, 這是當年AV show都沒有出售, 記得有師兄曾post過cover出黎給大家欣賞...

因為這張若不是與大草兄相熟的人/或者幸運得獎的人根本唔會有{:6_183:}

jack331 發表於 2013-8-18 22:52

35ti 發表於 2013-8-13 08:48 static/image/common/back.gif
真係未見過!

2004的LPCD據聞是反做的,即是當年根本未有{:6_180:}

jack331 發表於 2013-8-18 22:53

正哥果然利害,連呢張都有{:6_178:}

jack331 發表於 2013-8-18 22:57

我本來都想出呢個post, 見鐵人兄出左就唔出了{:6_195:} , 鐵人兄的LPCD齊我好多呢{:6_193:}

35ti 發表於 2013-8-19 00:41

jack331 發表於 2013-8-18 22:57 static/image/common/back.gif
我本來都想出呢個post, 見鐵人兄出左就唔出了 , 鐵人兄的LPCD齊我好多呢

ching你都唔弱啦!

jack331 發表於 2013-8-19 01:50

35ti 發表於 2013-8-19 00:41 static/image/common/back.gif
ching你都唔弱啦!

呢套野玩得HiFi真係要入,唔係都唔知自己部機得唔得{:6_235:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 香港高級視聽展"原音精選"十年集 SACD & LPCD

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。