zidaneshiu 發表於 2013-8-10 08:04

舊機壞左, onkyo 626好唔好?

舊機onkyo 504 壞左, onkyo 626好唔好?

小弟驚626 會唔會似 504 咁 ?   504 部機冇力水 , 低音弱 ,要開到好大聲都係冇乜力咁

請問626會唔會好過504 好多 ? 是中階機嗎?   同828比好似冇左THX 認証?部機得10KG 好似好雞咁 . 但功能好似齊全

有冇CHING用過 , OK嗎?

還有其他機推介嗎?

希望咁多位CHING 解答小弟問題 , 萬分感謝

cth516 發表於 2013-8-10 08:07

如果818仲有貨,就買818啦

小仲 發表於 2013-8-10 08:09

部機冇力水 , 低音弱 ,要開到好大聲都係冇乜力咁 <-入門機都係差唔多,會唔會師兄套喇叭有D要求?

billywu1978 發表於 2013-8-10 15:00

放心, 828一定ok
試下機'

stjo 發表於 2013-8-10 16:29

cambridge audio 551R/751R夠力,試下係唔係你杯茶。

zidaneshiu 發表於 2013-8-10 16:31

818 係咪輸出w數好過828?睇舊post 好似好易壞
626真係咁雞?

關大爺 發表於 2013-8-10 17:23

828{:6_193:}

mantam121 發表於 2013-8-11 13:06

二手區有部828,差不多全新,{:6_193:}

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=165822&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D244%26typeid%3D244

zidaneshiu 發表於 2013-8-11 13:44

果部賣7500, 仲要賣鬼左
呢個同價錢網買新機差唔多 , 咁駛乜買佢?

louis001 發表於 2013-8-11 13:50

全新水818都係七千左右 買二手不如買部全新水
http://www.tlav.com/2012_onk.shtml
頁: [1] 2
查看完整版本: 舊機壞左, onkyo 626好唔好?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。