plnl88 發表於 2013-8-10 12:42

KENXYZ 發表於 2013-8-10 12:37 static/image/common/back.gif
晶爺!
206-2是否英相呢?
Thank

係呀,大陸發電係跟英制。
所以大陸製造的拖板九成九係英相。

Stanley5387 發表於 2013-8-10 12:50

正宗英式拖板唔會以萬用插形式(即插英又得、美又得、兩腳又得、方腳又得、圓腳又得 ..... 乜都插得?!) 設計同製造個喎! {:6_183:}

louis001 發表於 2013-8-10 12:53

plnl88 發表於 2013-8-10 12:25 static/image/common/back.gif
條線應該比一般跟機線好的。
同 306, 紅腸比尚有大段距離。

你呢個比較會唔會的離譜左少少 {:6_123:}

dpcs 發表於 2013-8-10 13:08

終於抵受唔住各師兄的出的毒,
買了208-8(6頭),價錢同其他師兄8頭(200-8)同一價錢{:6_137:},
但少了兩個頭,死都唔肯減啲啲。。{:6_147:}
她們話6個頭係獨立喎,200-8美式係4個獨立電就8個頭,
希望有好效果啦。

nippon 發表於 2013-8-10 13:10

dpcs 發表於 2013-8-10 13:08 static/image/common/back.gif
買了208-8(6頭),價錢同其他師兄8頭(200-8)同一價錢,
但少了 ...

即係幾錢?可否pm小弟丶你知呢間野海鮮價,我唔想做大水魚!{:6_190:}

plnl88 發表於 2013-8-10 13:15

dpcs 發表於 2013-8-10 13:08 static/image/common/back.gif
買了208-8(6頭),價錢同其他師兄8頭(200-8)同一價錢,
但少了 ...

聲唔錯的。只爭在D音色你中唔中意。
畫就只在立體感同顏色的層次有提升。
要減雜訊要拖多隻濾波。

plnl88 發表於 2013-8-10 13:17

louis001 發表於 2013-8-10 12:53 static/image/common/back.gif
你呢個比較會唔會的離譜左少少

實情麻。{:1_338:}

dpcs 發表於 2013-8-10 13:22

680倍頻,價就技安的Post#81, 6頭和8頭同價。
8頭只有美式,英式賣晒。
咁鬼好生意,明天唔知他們賣乜,乜貨都冇。
要買就要留電話。
她們會追住買了貨的人留電話。

chuwing 發表於 2013-8-10 16:07

louis001 發表於 2013-8-10 11:53 static/image/common/back.gif
我都覺得冇貨多 有的野有感而發想講下 唔岩聽既師兄請當我九UP
有的師兄話唔好唔好 又話網上亂吹 其實有 ...

我覺得最好自己用過隻嘢先評論!
一千幾百買來試下玩下又無乜所謂;可能刀仔鋸到大樹呢!
好似我咁試完唔啱口味咪賣番出去law !呡款狗野係有料到不過唔啱我!
大家都想靚聲...開心分享下遮

WildKid 發表於 2013-8-10 17:48

plnl88 發表於 2013-8-10 12:25 static/image/common/back.gif
條線應該比一般跟機線好的。
同 306, 紅腸比尚有大段距離。

Thx.
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 咁奇怪?點解........隆乳206-2 >> 變左 Alexander

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。