lwkkaka 發表於 2013-8-7 20:52

轉插

小弟套嘢喺大陸用,所以都用轉插,想問各位ching用轉插對十仔同其他器材有咩唔好?

timlee672 發表於 2013-8-7 21:43

係電線插定信號線/喇叭線?{:6_229:}

lwkkaka 發表於 2013-8-7 22:05

timlee672 發表於 2013-8-7 21:43 static/image/common/back.gif
係電線插定信號線/喇叭線?

當然係電啦,喺大陸要轉兩腳,唔知會唔會有好大影响

chengvin 發表於 2013-8-7 22:21

Ching,我刀系咁樣。英插加adaptator入強國牆插。木耳無感覺。

lwkkaka 發表於 2013-8-7 22:23

chengvin 發表於 2013-8-7 22:21 static/image/common/back.gif
Ching,我刀系咁樣。英插加adaptator入強國牆插。木耳無感覺。

我係冇对比

YYSKY 發表於 2013-8-7 22:55

chengvin 發表於 2013-8-7 22:21 static/image/common/back.gif

換番港式牆蘇最好。

小仲 發表於 2013-8-7 22:56

其實如果係自己地方,會唔會可以搞搞個牆插?

plnl88 發表於 2013-8-7 23:09

英式加靚屎則無乜問題。因試過。
美式就唔知瀂。因無試過。

plnl88 發表於 2013-8-7 23:10

YYSKY 發表於 2013-8-7 22:55 static/image/common/back.gif
換番港式牆蘇最好。

都是一個好方法。

lwkkaka 發表於 2013-8-8 10:58

plnl88 發表於 2013-8-7 23:09 static/image/common/back.gif
英式加靚屎則無乜問題。因試過。
美式就唔知瀂。因無試過。

其實用轉插會有咩影響呢?
頁: [1] 2
查看完整版本: 轉插

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。