muffy 發表於 2013-8-5 10:59

haharo 發表於 2013-8-5 10:22 static/image/common/back.gif
可以講講俾我參考下

但係如果好似71A/B就...

一部男聲靚一部女聲甜
不如你自己去試下啦
呢兩部都算係中階, 但師兄你預左一定會升級ga wor~

haharo 發表於 2013-8-5 11:11

http://attach.5i01.cn/attach/201302/mobile01-59ef19743ab12e3927e084097808401f.jpg

有冇CHING可以話俾我聽果兩條CABLE去AMP O既係咩野?{:8_387:}

<Picture from m01>

haharo 發表於 2013-8-5 11:12

muffy 發表於 2013-8-5 10:59 static/image/common/back.gif
一部男聲靚一部女聲甜
不如你自己去試下啦
呢兩部都算係中階, 但師兄你預左一定會升級ga wor~ ...

Do ching mean 71A and 71B?

muffy 發表於 2013-8-5 11:42

haharo 發表於 2013-8-5 11:12 static/image/common/back.gif
Do ching mean 71A and 71B?

Nope I mean P-51 and shadow, since you mentioned that size if very important as well
71A and 71B are very nice, but guess the size is too big for you

hiyori 發表於 2013-8-5 12:33

muffy 發表於 2013-8-5 10:58 static/image/common/back.gif
Pico-power正野~
不過新出未必有二手住, 同埋價錢比較堅挺...

剛剛見到二手區有,muffy兄有興趣嗎{:8_390:}

muffy 發表於 2013-8-5 12:40

hiyori 發表於 2013-8-5 12:33 static/image/common/back.gif
剛剛見到二手區有,muffy兄有興趣嗎

邊度?!
買黎試下推1p2都好
不過我估應該幾適合SE846
但我果對要9月先到...

hiyori 發表於 2013-8-5 12:59

muffy 發表於 2013-8-5 12:40 static/image/common/back.gif
邊度?!
買黎試下推1p2都好
不過我估應該幾適合SE846

就係76呢度二手區嘛
你按放售耳機器材分類會找到,幾前下{:8_402:}

muffy 發表於 2013-8-5 13:12

hiyori 發表於 2013-8-5 12:59 static/image/common/back.gif
就係76呢度二手區嘛
你按放售耳機器材分類會找到,幾前下

原來係斯路兄~~~

orcheung2002 發表於 2013-8-5 17:46

Has anyone tried the Tralucent T1 Amp. It costs USD260 and gets a good comment from Head-fi.

haharo 發表於 2013-8-6 08:21

orcheung2002 發表於 2013-8-5 17:46 static/image/common/back.gif
Has anyone tried the Tralucent T1 Amp. It costs USD260 and gets a good comment from Head-fi.

有冇demo?
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 新手打算入amp

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。